Unde găsești piese de schimb pentru utilajele tale agricole?

Tractor

Cu o experiență vastă, AYF Piese Agricole este un distribuitor renumit de piese de schimb pentru tractoare agricole și alte utilaje din județul Buzău.

Oferta firmei cuprinde piese noi pentru multiple mărci și modele de tractoare precum John Deere, Case, David Brown, Deutz Fahr, Fendt, Fiat, Ford, Landini, Massey Ferguson, New Holland, Renault, Same, Steyr. Indiferent de modelul de tractor pe care îl ai, la Ayf Piese Agricole vei găsi cu siguranță ceea ce te interesează. Utilajul tău lucrează din greu pentru tine, așa că trebuie să te asiguri că vei cumpăra cele mai bune piese de schimb pentru el. AYF știe cât de important este un utilaj agricol pentru un client, din această cauză, dorește să ofere doar piese de schimb de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile. Întotdeauna firma încearcă să asigure livrarea promptă a produselor, valoare, calitate și disponibilitate.

AYF colaborează cu o rețea de furnizori autorizați pentru a procura piesele de care ai nevoie, indiferent de raritatea sau vârsta lor.

La AYF Piese Agricole scopul principal este de a mulțumi clientul prin furnizarea pieselor necesare. De asemenea, oferă transporturi extrem de rapide și sigure.

La AYF clienții pot găsi: alternatoare, arbori motor, bucșe, bujii, cabluri, cămăși piston, cilindrii, compresoare, cuzineti, discuri de ambreiaj, discuri de frâne, diuze injector, electromotoare, garnituri, kituri de ambreiaj, pistoane, plăci de presiune, pompe de alimentare, pompe de ambreiaj, pompe de apă, pompe ulei, rulmenți presiune, segmenți, supape, turbosuflante, etc.

Pe lângă gama vastă de piese de schimb pentru tractoare, la acest furnizor fermierii pot găsi piese de schimb pentru combine, pentru semănători, pentru balotiere și prese, pentru combine și motoare.

Piesele de schimb pentru combine aparțin tot unor mărci de renume cum ar fi: John Deere, CLAAS și New Holland Agriculture.

Piesele de schimb pentru semănători aparțin mărcilor Carraro, Gaspardo, Mascar, Monosem și Nodet.

Momentan, pe stoc există doar piese de schimb balotieră Ama și CLAAS, dar pe comandă se pot aduce piese Abbriata, Bautz, Case IH, Deutz Fahr, Gallignani, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Rivierre Casalis, Sgorbati și Welger.

Motoarele care pot fi achiziționate de la AYF pot aparține brand-urilor: Case, Deutz, Iveco, Ford, Cummins, MAN, John Deere, MWM, Perkins, Mercedes, Same și Steyr.

Pentru a consulta întreaga ofertă de piese pentru utilajele tale agricole accesează site-ul web www.ayfpieseagricole.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *