Piesele de camioane provenite din dezmembrări – o soluție eficientă pentru transportatori

Piese de camioane

Camioanele sunt vehicule extrem de importante pentru industria de transport marfă. Comercianții cu amănuntul, producătorii și chiar și cei care locuiesc în zone îndepărtate se bazează pe acestea pentru că datorită lor pot efectua transportul unor cantități mari de mărfuri în zonele dorite.

Proprietățile diferitelor componente ale unui camion determină standardele de performanță ale vehiculului. Un camion reprezintă un plus de valoare pentru o afacere în plină expansiune, dovedindu-se de-a lungul timpului o investiție bună. Camioanele trebuie menținute cât mai bine posibil pentru rezultate cât mai mari. Pe piață există mii de piese care contribuie la fabricarea unui camion. Nu toate dintre acestea pot fi asociate direct cu funcționarea sa, însă există și alte piese cum ar fi cutia de viteze, motorul, compresoarele, luminile, bateriile și multe altele care lucrează împreună pentru ca vehiculul să atingă performanțe maxime.

Proprietarii de camioane au două soluții de a achiziționa piese pentru camioane: pot opta pentru piese noi, originale sau pot opta pentru piese folosite, provenite din dezmembrări.

DZM Group Dărmănești este un atelier specializat în dezmembrarea de camioane din Dărmănești, județul Suceava. Atât la atelierul din Dărmănești cât și online pe site-ul web www.dezmembraridarmanesti.ro poți găsi piese camioane MAN și DAF. Este important de știut că toate piesele provin de la camioane dezmembrate rulate doar în străinătate, toate produsele vândute de acest distribuitor beneficiază de garanție iar astfel clienții nu au parte de surprize neplăcute, prețurile sunt negociabile din pricina faptului că se dorește construirea de parteneriate lungi cu clienții iar produsele se pot livra prin curier într-o perioadă de timp foarte scurtă dacă sunt pe stoc la momentul respectiv.

DZM Group comercializează piese motor, părți de caroserie, piese transmisie, piese distribuție, piese electronică, consumabile și accesorii pentru camioanele MAN și DAF.

Principalele avantaje de a achiziționa piese de schimb de la un atelier de dezmembrări sunt următoarele: piesele se pot achiziționa la o fracțiune de preț, iar majoritatea pieselor vor avea o durată îndelungată de viață fără a prezenta defecțiuni, dacă întâmpini dificultăți în găsirea pieselor de camion potrivite în locația ta, atunci nu trebuie să îți faci griji deoarece piesele se pot cumpăra online de oriunde iar achiziționarea de piese utilizate pentru vehiculul tău are nenumărate beneficii pentru mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *