Hattrick Sport – amenajări terenuri sportive cu gazon sintetic

Teren-de-fotbal-Gazon-Sintetic-Artificial

De cele mai multe ori, în cazul terenurilor sportive, gazonul natural nu este cea mai bună soluție, mai ales după ploi. Terenul sintetic oferă soluții alternative la dorințele și nevoile tuturor, putând oferi o suprafață uscată întotdeauna.

Acest lucru contribuie la performanța jucătorilor, limitând în același timp necesitatea unei întrețineri grele și programate.

De exemplu, când este vorba de fotbal jucat la un nivel profesional, gazonul sintetic este soluția ideală. Un teren cu iarbă naturală are nevoie de mult mai mulți bani pentru a fi menținut în mod profesionist în comparație cu iarba artificială. Aceste servicii de întreținere includ cosirea, udarea, plivitul, fertilizarea și vopsirea, servicii care implică costuri suplimentare.

Acest inconvenient se poate rezolva prin trecerea la gazon sintetic. Singurul lucru care trebuie făcut pentru a păstra și pentru a menține terenul sintetic este de a-l curăța de reziduuri.

Jucătorii de fotbal au nevoie de terenuri stabile care le oferă tracțiune și stabilitate, iar gazonul artificial oferă aceste caracteristici. Gazonul artificial are proprietatea de a reduce leziunile din timpul jocului. În plus, este ecologic și nu conține substanțe chimice nocive.

În nordul Moldovei, în Rădăuți, județul Suceava, un important antreprenor care se ocupă de amenajarea și realizarea de terenuri sportive cu gazon artificial este Hattrick Sport.

Compania folosește iarbă artificială de înaltă calitate, concepută special pentru a imita cât mai bine gazonul natural.

În cei peste 11 ani de activitate, peste 350  de lucrări au fost realizate de către profesioniștii Hattrick Sport. Cele mai multe lucrări au fost realizate în județul Suceava și în județele vecine cum ar fi Botoșani, Iași, Neamț, Bistrița și au constat în amenajarea terenurilor de fotbal, de tenis sau în amenajarea terenurilor multisport.

Clienții care au ales până în prezent Hattrick Sport pentru obținerea de gazon artificial sintetic pentru terenul lor au avut numai de câștigat. Gazonul artificial contribuie la costuri reduse de întreținere, aspect impecabil al gazonului, condiții bune de joc, costuri de amenajare reduse, rezistență sporită în timp, costuri de amenajare reduse și posibilitate utilizare multisport.

Pe lângă amenajările cu gazon artificial sportiv, Hattrick Sport poate asigura și amenajarea cu gazon artificial decorativ, oriunde se dorește. De asemenea, firma comercializează accesorii sportive și sisteme de acoperire.

Consilierea clienților, montajul și întreținerea profesionistă sunt servicii care pot fi realizate tot de reprezentanții companiei.

Cere și tu o ofertă cu privire la gazonul artificial dorit, folosind formularul de pe pagina de contact a site-ului web www.gazonartificial.com.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *