Acoperișuri Metalice Mihu îți furnizează acoperișul perfect

Tabla tip tigla metalica

Acoperișurile metalice sunt frumoase și durabile și sunt disponibile într-o gamă largă de culori și configurații.

Ele rezistă la condiții meteo nefavorabile precum vânturi puternice, grindină, zăpadă și ploaie, mai bine decât orice alt tip de acoperiș.

Un acoperiș metalic de calitate are o durată de viață ridicată, de aproximativ 50 de ani dacă a fost instalat corespunzător.

Acoperișurile metalice nu se răsucesc, nu se sfărâmă, nu crapă, nu putrezesc.

Un asemenea acoperiș instalat corespunzător nu are nevoie practic de nici un fel de întreținere pe toată durata sa de viață.

Țiglele metalice pot fi instalate pe materiale existente, ceea ce duce la economii semnificative de bani și forță de muncă și elimină problema de eliminare a șindrilelor utilizate.

Acoperișurile metalice reflectă și absorb căldura mai eficient decât materialele concurente, generând astfel costuri mai scăzute de răcire.

Deși costul inițial al sistemelor de acoperiș metalice poate fi mai mare, raportul cost/ beneficiu pe întreaga durată de viață a acoperișului este superior celui al unui alt sistem de acoperiș.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de care poți avea parte instalând un acoperiș metalic pe clădirea ta.

Te poți bucura de aceste avantaje achiziționând materiale de top de la compania Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești, județul Suceava. Încă de la înființare Acoperișuri Metalice Mihu reprezintă soluția unor acoperișuri metalice de calitate confecționate din tablă tip țiglă sau din tablă cutată.

Pe lângă aceste două produse, compania deține în oferta sa accesorii, sisteme pluviale, panouri sandwich, garduri și șipcă.

În principal, societatea își distribuie produsele în județele Suceava, Botoșani, Iași și Neamț, prin echipa sa de agenți de vânzări. Cât de curând, reprezentanții firmei doresc să își extindă activitatea pe întreaga zonă de nord a Moldovei.

Cu 2 ani în urmă, firma a devenit partener oficial al celor de la Blachotrapez. În tot acest scurt timp, ca și partener, a reușit să obțină vânzări excelente ale produselor, astfel încât în anul 2018, Acoperișuri Metalice Mihu s-a clasat pe primul loc ca și cel mai bun vânzător al modelului de tablă tip țiglă metalică Germania Simetric pe Europa și pe al-6-lea loc la vânzările generale de produse Blachotrapez.

Din diversitatea de modele de tablă tip țiglă, clienții pot alege tablă tip țiglă metalică Germania Simetric Plus, Germania Simetric, Kingas, Kingas Eco Plus, Janosik, Diament. Cei care nu au posibilitatea de a plăti integral produsele, au posibilitatea de a achita în rate.

Află mai multe informații despre produsele și serviciile companiei Acoperișuri Metalice Mihu, vizitând site-ul web www.acoperisuri-mihu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *