Tomibena.com – Locul de unde poți achiziționa panouri solare presurizate și nepresurizate

Panou SolarPoți asigura casei tale tot confortul necesar optând pentru instalarea unui panou solar care va facilita încălzirea optimă a apei menajere de care ai nevoie.

Românii preferă să achiziţioneze şi să instaleze sisteme solare pentru a reduce costurile pentru prepararea apei calde.

Din  cauza faptului că lumina solară este gratuită, dupa ce ai plătit montajul panourilor solare și prețul sistemului solar, factura ta la gaz poate fi mult mai mică.

Atunci când folosești panouri solare pentru apă caldă, ai o sursă de energie verde și regenerabilă, care reduce emisiile de dioxid de cabon din aer.

În magazinul online Tomibena.com poți găsi atât panouri solare presurizate cât și panouri solare nepresurizate la prețuri foarte avantajoase.

Panourile nepresurizate mai au denumirea și de panouri solare de vară. Ele reușesc să acopere cea mai mare parte din necesarul zilnic de apă caldă menajeră în perioada mai caldă. Acestea sunt foarte ușor de instalat și nu au nevoie de costuri suplimentare pentru  întreținere. Durata lor de viață este de aproximativ 15 de ani. Rezervorul este realizat din oțea inoxidabil, cu un strat izolator de spumă poliuretanică care micșorează pierderile de căldură.

Tuburile vidate captează radiația solară și o transformă în energie termică, încălzind astfel apa din tubul interior. Pe măsură ce apa se încălzește, densitatea ei scade. Apa încălzită în tub se va ridica în rezervorul de acumulare și va fi înlocuita de un volum echivalent de apă rece. Circuitul natural se va realiza în continuare și apa din rezervor se va încălzi.

Tomibena comercializează 3 tipuri de panouri solare nepresurizate, de 150 litri, de 200 litri și de 250 litri cu prețuri cuprinse între 1567 lei și 2350 lei.

Panourile solare presurizate pot fi utilizate pe toată durata anului. Funcționează la presiunea sistemului de apă curentă, de aproximativ 6 bari. Aceste tipuri de panouri sunt realizate pe baza celei mai noi și moderne tehnologii, având cel mai eficient transfer energetic dintre toate echipamentele de acest fel. Pierderile termice ale panourilor solare cu tuburi vidate sunt practic inexistente, în schimb pot absorbi căldura și în cazul radiației solare difuze (soare acoperit de nori), sau la temperaturi foarte scăzute ale mediului extern.

Panourile solare presurizate care se găsesc în magazinul online Tomibena.com pot avea capacitatea de 122 litri, 150 litri și 200 de litri și au prețul cuprins între 2354 lei și 4282 lei.

banner-panouri-solare

În ansamblu, se observă că panourile solare au devenit o modalitate economică și ecologică de a încălzi apa. Cu toții putem beneficia de puterea exploatată prin această tehnologie și nu trebuie să ne îngrijorăm de epuizarea resurselor care devin inexistente. Comandă și tu un asemenea panou solar, presurizat sau nepresurizat din magazinul online www.tomibena.com pentru a beneficia de avantajele sale supreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *