Transport internațional de COLETE/BAGAJE Germania Austria Belgia Olanda prin AND-FLOR

Transport colete

And-Flor este compania de transport din Suceava care se ocupă de transportul persoanelor în țări ale Europei dar și de transport colete. Societatea deține peste 15 ani de experiență în domeniul transportului internațional, iar pe toată această durată firma a dat dovadă doar de servicii profesionale, confort și seriozitate la prețuri excepționale.

Societatea oferă servicii de transport colete pe ruta Europa-România și retur, cu preluare și livrare direct la adresă. Rutele pe care se efectuează acest serviciu sunt următoarele: Germania-România, România-Germania, Belgia-România, România-Belgia, Austria-România, România-Austria, Olanda-România, România-Olanda.

Prețul coletelor nu este dictat de distanța de preluare sau livrare, prețul este stabilit în funcție de greutatea coletului trimis. Așadar, prețul poate fi de 1 euro / kg în cazul coletelor preluate din județul Suceava și 1.3 euro/ kg pentru coletele preluate din alte județe. Valoarea coletului trebuie să fie de minim 10 euro. Cei care călătoresc cu And-Flor, trebuie să știe că bagajul de mână este inclus în prețul biletului de călătorie până la 50 kg.

And-Flor  este una dintre cele mai eficiente soluții pentru transportul coletelor în afara granițelor țării grație serviciului door-to-door care poate scurta timp prețios și sume de bani importante.

Poți apela cu încredere la compania And-Flor pentru a transporta ceea ce dorești, iar astfel,  coletul tău este în siguranță, fără a cheltui sume prea mari. And-Flor se asigură ca pachetul tău să ajungă în intervalul de timp stabilit și în siguranță la destinația dorită.

And-Flor dispune de toate dotările necesare pentru a furniza un serviciu de logistică și coletarie ireproșabil, la cele mai înalte standarde europene. Compania deține vehicule sigure și remorci  acoperite pentru bagaje, dar dispune și de personal care are grijă permanent ca totul să se desfășoare cât mai bine posibil. Toate bunurile vor fi manipulate cu grijă și transportate în deplină siguranță.

Acest serviciu este realizat cu ajutorul calelor de bagaje. Toate coletele se verifică de față cu expeditorul. Acestea nu trebuie să conțină alcool netimbrat, substanțe inflamabile, țigări, arme, substanțe etnobotanice, droguri.  Predarea și colectarea coletului se fac pe baza unui document de transport.

Calitatea și seriozitatea sunt două dintre punctele forte ale companiei, iar din acest motiv poți fi sigur de corectitudinea și respectul oferite tuturor clienților și pasagerilor.

Află mai multe detalii despre serviciul de coletărie furnizat de compania And-Flor accesând pagina web www.and-flor.ro/transport-colete/ și mai multe detalii despre prețurile practicate, accesând pagina web www.and-flor.ro/preturi-coletarie/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *