Dingotrans producător tâmplărie din lemn stratificat de calitate

Usa terasa lemn stratificat

Frumusețea și mulțimea de beneficii ale tâmplăriei din lemn stratificat nu poate fi comparată cu nici un alt tip de tâmplărie. Acest model de tâmplărie cu geam termopan arată foarte elegant, dispune de o remarcabilă fiabilitate și reprezintă o soluție prietenoasă cu mediul.

Lemnul stratificat se obține prin debitarea radială a mai multor lamele de lemn de esență tare care sunt lipite cu un adeziv special și apoi sunt presate, formând o ramă solidă. Astfel procesat și bine uscat, lemnul nu prezintă noduri, iar adezivul folosit este rezistent la apă.

Tâmplăria din lemn stratificat prezintă multiple avantaje, printre care putem enumera: durabilitatea și rezistența la agresiuni meteorologice, aspect deosebit, confort termic și acustic, investiție de calitate, nu face condens. Lemnul stratificat permite crearea de forme, texturi și culori unice, poate fi prelucrat sub forme rotunde, este ecologic 100%, nu se dilată și respiră permanent.

Compania DingoTrans din Tîrgu Ocna, județul Bacău proiectează și produce tâmplărie din lemn stratificat cu geam termopan care rezistă în timp și care scoate în evidență trăsăturile acestui material deosebit. DingoTrans SRL este unul dintre cei mai importanți producători din România de acest tip de tâmplărie. Gama de produse DingoTrans  cuprinde următoarele: uși de exterior din lemn, uși de interior din lemn, ferestre din lemn, scări de interior, balcoane din lemn, glafuri de ferestre, produse de bricolaj.

Numărul persoanelor care lucrează în cadrul companiei este de peste 30 de persoane. Acestea își desfășoară activitatea în fabrică, în birouri și în depozitele firmei, toate acestea întinzându-se pe o suprafață mai mare de 3000 mp.

Ușile de exterior sunt realizate din lemn masiv de stejar sau de molid, având secțiunea de 68×115, cu dublă traversă inferioară. La calitatea lor superioară contribuie feroneria germană Roto Doorsafe, cu sistemul de închidere în cinci puncte și yala cilindru cu trei chei.

Ușile interioare din lemn stratificat au secțiunea de 40×110 și pot fi realizate la comandă în diferite modele cu ramă și tăblie, vopsite sau lazur transparent, păstrând naturalețea lemnului. DingoTrans poate executa orice model prezentat și dorit de client indiferent de formă și stil. Ușile de interior pot fi din lemn de rășinoase, tei, meranti sau stejar.

Ferestrele din lemn pot fi realizate din lemn de esență tare: stejar, molid sau meranti. Profilele lor sunt stratificate din 3 lamele, îmbinate în dinți și neprezentând noduri. Feroneria poate fi Roto, Winkhaus sau AGB cu deschidere rotativă sau rotobasculantă.

Scările de interior pot fi confecționate din lemn de stejar, fag sau rășinos și pot fi placate sau suspendate.

Hala Dingotrans

Mai multe detalii despre produsele companiei DingoTrans, imagini reprezentative din portofoliul firmei și date de contact găsești pe site-ul web www.dingotrans.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *