Vis de fericire

Fericire

Camp plin de maci ce-si frematau frumusetea in vant si spice de aur topit. Din cer o privea un tanar cu ochi de foc, iar albastrelele incercau sa ii tina umbra. Iarba le intinsese un covor moale langa lan. Totul era atat de curat si de frumos in jur! Gura lui flamanda ii atinse usor lobul urechii, iar pentru ea senzatia era dincolo de limita suportabilului.

Simtea caldura lui cum o sa ii invadeze trupul si nu mai putea astepta.

Incepuse sa isi scoata si sa isi arunce hainele pe iarba. Mai intai zbura bluza. Avu grija sa nu rupa nasturii, fiindca trebuia sa intre in oras corect imbracata. El ii desfacu sutienul si prinse lacom cu buzele sale moi perele coapte. O ciocarlie trecu in zbor deasupra lor cantand, dar nu se holba curioasa sa vada ce fac…

Natura era discreta. Tabloul din jur era viu: respira, emana caldura, canta pe multe voci, raspandea parfum inconfundabil in jur si ii tinea in palma ei.

Raiul coborase pret de cateva minute pe pamant si ei nu se mai saturau:

-Te-ajut sa dai jos blugii, spuse el?

Nu mai era nevoie ca ii arunca ea cu o miscare sigura peste bluza si se incolaci ca iedera de trupul lui vanjos.

„Da, mi-ar placea, mi-ar placea sa ne concepem acum si aici copilul”.

Fusese numai o dorinta nevinovata, cand telefonul a inceput sa sune.

Lanul cu maci, grau si albastrele disparusera, fara el dormitorul era gol.

Parca simtea un gol in stomac. Visul erotic cerea implinire. El era plecat de doua luni si inca se trezea plina de sudoare visandu-se in bratele sale iubitoare si puternice. Acum se trezi in apartament si trebuia sa se duca la serviciu.

„Nu se mai poate asa! Nu mai pot sa rabd, desi trebuie sa fiu tare si sa ii fiu fidela! Sunt tanara si plina de dorinte, atatea iubiri freamata-n mine!”

Era mai presus de puterea ei de intelegere. Parca se revede in vis dezbracandu-se urgent. Dorinta vie din timpul somnului si al visului se trezise simultan cu ea. Da, va merge la munca si greu se va concentra sa faca tot ce are de facut, fiindca instinctele isi cer drepturile.

Ce fericita era, cand il avea aproape noapte de noapte si era suficient sa il atinga usor si sa-i sopteasca:

-Vreau sa ma duci pe malul Niagarei.

Si mana lui de vrajitor se punea in miscare. Acum tot ce avea de facut era sa intre intr-un sex shop  si sa-si comande ceva de-acolo care sa contrazica versurile:„Dragostea se face minim in doi”.

Nimeni nu a putut sa o opreasca sa intre pe site si sa analizeze vibratoare care sa o duca intr-o excursie a fericirii.

Pana la intoarcerea lui, noptile ei sa fie de vis, sa fie feerice.

Niciun barbat nu va pune piciorul in casa lor si nimeni nu va avea nimic de spus, cu toate acestea va petrece nopti fierbinti ca atunci cand el era acasa.

De cand a primit comanda este mult mai linistita si nu mai clocotesc in ea dorinte neimplinite, iar cand suna ceasul dimineata nu ma spulbera un vis erotic neimplinit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *