Valoarea horoscopului din vietile noastre

Horoscop

Horoscopul din viata moderna este foarte important pentru o persoana. In ciuda progresului tehnic rapid, influentele astrologice asupra oamenilor, au fost dovedite si sunt percepute de multi ca un mijloc capabil sa ofere o oportunitatea nu numai de a privi in viitor, ci si de a-si construi propriul destin. Acestea sunt obiectivele si servesc oricarui horoscop disponibil astazi.

Un horoscop este format din 12 case zodiacale. Semnele zodiacului din casele horoscopului urmeaza unul dupa altul, in ordinea lor naturala de la primul la al doisprezecelea. In plus, fiecare semn cade intr-un anumit punct de pe varful casei horoscopului. In unele cazuri, semnele zodiacului pot sari peste una sau alta casa a horoscopului. Semnul zodiacului pe varful casei horoscopului inseamna intrarea in aceasta perioada a vietii, experienta de viata determinata de casa unei persoane care s-a nascut sub acest semn.

Casele horoscopului

Prima casa a horoscopului determina vitalitatea unei persoane, conexiunile personale, temperamentul, caracterul, punctele slabe, gradul fericirii sau nefericirii sale. Prima casa este casa vietii.

Casa a doua a horoscopului este casa bogatiei asociata succesului, muncii, pozitiei si asteptarii profitului.

Casa a treia a horoscopului este casa rudelor, aceasta este casa relatiei noastra cu cei dragi si consecintele lor.

Casa a patra a horoscopului este o casa familiala asociata cu rude apropiate, finante, mijloace de trai si viata intima.

Casa a cincea a horoscopului este casa copiilor. Acestia sunt copiii nostri si divertismentul, gandurile, placerile, moralitatea, jocurile, afacerile de dragoste, increderea si credinta.

Casa a sasea a horoscopului este casa sanatatii. Ea este asociata cu starea noastra, sanatatea, avertizeaza asupra posibilelor afectiuni.

Casa a saptea a horoscopului este casa casatoriei. Simbolizeaza relatiile matrimoniale, aventuri, procese, relatii cu strainii.

Casa a opta a horoscopului este casa mortii. Ea patroneaza profesiile care sunt intr-o anumita legatura cu moartea, intampina dificultati si suferinte, gestioneaza consecintele mortii.

Casa a noua a horoscopului este casa de religie, casa spirituala. Ea guverneaza intelectul, visele, profetiile, religia, credinta si cunoasterea oculta, este patroana slujitorilor bisericii.

Cea de-a zecea casa a horoscopului este casa onoarei si succesului. Aceasta casa este situata in partea de sus a cercului, pentru care a primit numele de centru al cerului. Ea administreaza rolul omului pe pamant, in istoria omenirii.

Cea de-a unsprezecea casa a horoscopului este casa prieteniei. Influenteaza prietenia, prietenele si prietenii, relatiile cu ei, precum si planurile si sperantele noastre.

Casa a douasprezecea a horoscopului este casa dusmanilor. Ne spune despre boala, dusmani, dificultati si nenorociri, cearta, scandaluri, inchisori, catastrofe, ruine si exil.

Fiecare dintre casele horoscopului este fixata pe cer, astfel incat, toate corpurile ceresti trec prin toate casele, exercitand influentele lor in fiecare dintre ele. Cand astrologii elaboreaza un horoscop, nu se refera numai situatia actuala a planetelor din fiecare casa luata in considerare, ci si la casa casa patronata de o persoana. Astfel, un horoscop este un afis al pozitiei corpurilor ceresti in case, un horoscop personal, precum si alte aspecte cu alte obiecte care influenteaza rezultatul compilatiei horoscopului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *