Reduceri haine – costume de baie din magazinul online

Costume de baie

Costumele de baie  nu sunt doar haine pentru femei pentru plaja, ci un element important al dulapului. Pe de o parte, aceste costume de baie sunt purtate rar si numai in anumite locuri, pe de alta parte, „bareaza” toate avantajele si dezavantajele corpului. Prin urmare, femeile aleg cu grija un costum de baie, in perioada cu reduceri haine. Nu mai putin, la un costum de baie, sunt selectate si accesoriile: genti textile de plaja, palarii,  ochelari  si sandale sau papuci. Orice femeie care iubeste moda, poarta toate aceste elemente combinate armonios.

Costumele de baie pot fi cumparate avantajos in perioada de reduceri haine si se deosebesc in functie de scop: costume de baie sport pentru inotatoare profesioniste si costume de baie pentru plaja si recreere. Costumele de baie pentru sportive au optiuni clare in croiala si nu sunt in diverse modele. Costumele de plaja insa sunt foarte diverse, iar designerii le decoreaza cu pietre, imprimari neobisnuite, cautand noi culori si combinatii de culori.

Cele mai populare modele de costume de baie

Costum de baie dintr-o singura bucata. Ele sunt adesea folosite pentru activitati in aer liber (de exemplu, pentru a juca volei pe plaja), in plus, toate costumele de baie pentru inot,  profesionale, sunt dintr-o bucata intreaga. Exista modele cu bretele si fara.

Bikini . Costumul de baie clasic este compus din doua parti. Acesta este modelul cel mai comun si cel mai cautat de fete, atunci cand se fac reduceri haine.

Tankini. Partea de sus si partea de jos a acestui costum de baie sunt conectate prin bretele.

Bando. La aceste tipuri  de costume de baie, corsetul nu are bretele.

Tank. Partea  superioara a acestor costume de baie arata sub forma unei bustiere care poate ajunge pana la solduri sau pana la coastele inferioare.

Bikini Thong. Cel mai deschis tip de costum de baie, care foloseste modelul in stil tanga.

Costumele de baie pot fi numite cu siguranta unele dintre principalele atribute ale sezonului de vara, si care este prezent in garderoba fiecarei femei. In prezent poti cumpara un astfel de accesoriu ieftin in perioada cu reduceri haine.

De ce este important sa alegeti un costum de baie potrivit pe corp

Multe femei s-au confruntat cu o astfel de situatie atunci cand au reusit sa cumpere costume de baie ieftine, care dupa cateva iesiri pe plaja si-au pierd aspectul si stralucirea. Pentru a exclude o astfel de posibilitate, ar trebui sa faci achizitii numai din magazinul online cu haine de calitate,  dar in perioada cu reduceri haine, acesta oferind  o garantie a bunurilor de inalta calitate. Atunci cand cumperi costume de baie, trebuie sa acorzi atentie dimensiunii, calitatii si costului. Daca toate acestea sunt definite  corect, vei putea sa-ti evidentiezi avantajele si sa ascunzi defectele.

Culoarea conteaza?

Inainte de a comanda un costum de baie, ar trebui sa alegi culoarea care te avantajeaza cel mai bine. Aici poti folosi sfatul specialistilor:

  •   femeile pline trebuie sa aleaga culori profunde care sa reduca vizibil silueta;
  •   femeilor cu forma corpului sub forma de „para” li se potrivesc culorilor contrastante;
  •   femeile care nu au talie, trebuie sa faca o alegere intre culorile luminoase si cele tipatoare;
  •   femeile cu forma de „clepsidra” pot alege orice culoare fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *