Cum sa alegi saci de vidat cu dimensiunea potrivita?

Impachetare-haine

Astazi exista o gama larga de saci de vidat de diferite dimensiuni, pe care ii poti gasi in magazinul online sacidevidat.ro. Un astfel de ambalaj universal poate fi de diferite grosimi, are o baza din polietilena, care se inchide cu un dispozitiv de fixare special si o supapa destinata pomparii aerului. Principiul de functionare al dispozitivului de inchidere, special, seamana cu un fermoar dublu, fiabilitatea acestuia datorandu-se calitatii materialului utilizat, precum si a numarului de benzi.

Producatorii celebri aleg o polietilena de inalta calitate, constand dintr-un amestec de poliamida si polietilena. Acest material ofera sacilor de vidat durabilitate, elasticitate, pentru a nu se rupe in timpul functionarii. Prin urmare, la alegerea unui produs, se recomanda sa se acorde atentie etichetarii sale. Nu exista sfaturi universale pentru alegerea dimensiunii potrivite a sacului de vidat. Orice situatie este individuala. Dimensiunea ambalajului depinde nu numai de tipul si cantitatea de lucruri, ci si de dimensiunea, densitatea umpluturii etc. La selectarea dimensiunea sacului de vidare, este important sa retii ca lucrurile plasate in interiorul acestuia sunt pliate, dar ambalajul in sine nu poate fi indoit dupa ce aerul a fost eliminat.

Cum decizi dimensiunea sacului de vidat

Inainte de a cumpara saci de vidat haine din magazinul online sacidevidat.ro, trebuie sa analizezi cu atentie lucrurile pe care intentionezi sa le depozitezi in ei, sa le pui in stive optime si sa alegi sacii in functie de lungimea si latimea acestora cu o toleranta de + 3-5 cm, iar daca stivuirea este mare, atunci lasi mai mult. Daca sacul este ambalat bine, poti incepe sa evacuezi aerul si sa inchizi supapa. Inainte de a utiliza sacii de vidat, acestia trebuie verificati in prealabil pentru a fi sigur ca nu sunt deteriorati. Pentru ca sacii sa nu se deterioreze si sa se pastreze o perioada mai lunga, este mai bine sa nu depozitezi obiecte ascutite, surse de caldura in apropierea lor si, de asemenea, sa nu permiti copiilor sa se joace in prezenta lor.

Imbracamintea din piele naturala sau din blana de asemenea poate fi depozitata in saci de vidare. Pielea sau blana nu isi pierde aspectul estetic si atractivitatea si nu duce la o uzura ulterioara. De asemenea, poti depozita perne, paturi, jachete etc. si nu se recomanda sa pompezi mai mult de 50% din aer, astfel incat penele  sa nu fie presate prea mult, iar dupa depozitare sa aiba acelasi aspect.

Cum sa folosesti sacii de vidat

Durata de viata a acestei minunate inventii este determinata de  functionarea  sa competenta. Pentru aceasta, toate lucrurile sunt pregatite cu grija si indoite perfect. Produsul se desfasoara pe o suprafata plana, neteda si se deschide fara a deteriora dispozitivul de fixare. Apoi, lucrurile sunt stivuite uniform in sac, fara a-l umple pana la refuz,  astfel incat, sa se poata inchide liber, cu usurinta, si de asemeni, sa ramana un spatiu liber pe langa margini.

Sacul de vidat poate suporta pana la 15 kg de lucruri. Daca ai facut totul corect, poti inchide fermoarul ambalajului cu clema de plastic speciala si poti continua cu indepartarea aerului. Pentru aceasta, scoate capacul de protectie, deschide supapa speciala si introdu furtunul  unui aspirator sau pompa special. Dupa finalizarea procesului, capacul se inchide, iar lucrurile sunt gata pentru stocare. Cumpara de  pe sacidevidat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *