Abstinenta sexuala poate provoca disfunctii

abstinenta

Abstinenta sexuala nu este un lucru rar in viata noastra. In acest caz, ai nevoie de un cabinet sex Bucuresti, care poate sa te ajute in problemele tale. De exemplu, o cearta cu sotul duce adesea la un razboi sexual prelungit, pana cand inamicul este de acord sa inlature zidul. Sau partenerul decide sa se concentreze asupra carierei – iar acum patul este ingrosat cu panze de paianjen. Dar, abstinenta este inofensiva dupa cum se spune? In general, abstinenta este un lucru destul de periculos. La barbati le este afectata  sanatatea fizica, iar la femei sanatatea mentala. Dupa o viata de cuplu normala, renuntarea voluntara la sex este comuna. De exemplu, daca o femeie nu are un partener permanent si nu vrea sa faca sex cu oricine, atunci poate sa aleaga abstinenta. Barbatii rezolva aceasta problema pur si simplu. Daca un barbat nu are o femeie iubita, el se duce la alte femei si intr-un fel isi satisface nevoile. Abstinenta masculina  este de cele mai multe ori fortata (de exemplu, in timpul slujbei in armata).

Refuzul de lunga durata, poate crea probleme

Studiile arata ca refuzul de lunga durata al unei femei, poate crea probleme mari pentru sanatatea ei. In general toate doamnele isi dau cu parerea despre  psihologie, spunand ca trebuie se te bucuri de sex si de descarcare orgasmica, care sunt necesare pentru o functionare psihologica normala. Daca nu are o viata intima, femeia devine iritabila, temperata si exista schimbari serioase in caracterul ei. Medicul unui cabinet sex Bucuresti, spune ca, viata intima nu este numai actul sexual, ci si un simbol al „comunicarii de incredere” cu o alta persoana. Iar atunci cand nu exista o astfel de comunicare, femeia incepe sa perceapa lumea schematic, prin prisma unor principii: devine dura, foarte critica in judecati, inclinata sa condamne.Cel mai adesea, toate acestea nu au nimic de a face cu viata personala, intima, ci se extind la sfera relatiilor interpersonale, in general, la activitatea profesionala, de exemplu.

Inlocuieste viata intima cu alte metode

In principiu, pentru ca toate acestea sa nu se intample, o femeie poate inlocui sexul cu alte metode, care pot fi propuse de un medic al unui cabinet sex Bucuresti. Daca alegerea ta este de a indura  abstinenta, acest lucru va fi foarte dificil pentru tine. Un medic sex Bucuresti, te-ar putea sfatui sa mergi la culcare „cu oricine” chiar daca acest lucru nu este in principiile tale morale. Abstinenta poate duce la un fel de satisfactie de sine. Pe langa consecintele pur psihice ale abstinentei, functia sexuala sufera atat la barbati, cat si la femei.Un medic al unui cabinet sex Bucuresti mentioneaza ca, abstinenta conduce mai intai la o crestere accentuata a dorintei, iar apoi, in cateva luni, poate disparea cu totul. Mai mult, dupa reluarea activitatii sexuale, o femeie poate suferi disconfort si chiar dureri vaginale, deoarece, din cauza abstinentei, se produce mai putin lubrifiant. De asemenea, senzatiile nu vor veni atat de repede, si, mai mult decat atat,  pot exista probleme cu orgasmul. Orgasmul, poate reveni numai dupa cateva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *