Respiră un aer mai curat cu ajutorul purificatoarelor de aer

Difuzor de aroma cu ultrasunete

În secolul al XXI-lea poluarea aerului este un subiect foarte abordat în diverse medii și din păcate mulți dintre cei care locuiesc în marile orașe sau în orașele cu industrii poluante simt pe pielea lor care sunt efectele negative ale unui aer poluat. Vestea bună este că cel puțin în locuința ta poți să respiri un aer pur, curat, iar acest lucru îl poți face dacă apelezi la purificatoare de aer. Un astfel de purificator de aer este un dispozitiv portabil pe care îl poți instala foarte ușor în orice încăpere din locuința ta astfel încât să ai un aer curat.

Cum funcționează aceste purificatoare de aer?

Funcționarea unui purificator de aer are la bază o serie de principii foarte simple. Sistemul purificatorului absoarbe aerul dintr-un spațiu cu ajutorul unui ventilator și apoi aerul este trecut prin mai multe filtre, în funcție de modelul aparatului, iar ulterior aerul este curățat și eliberat înapoi în spațiul respectiv.

Avantajele oferite de purificatoarele de aer

Piața acestor dispozitive de curățare a aerului din încăperi a crescut mult în ultimii ani și tot mai multe sunt persoanele care apelează la astfel de aparate. Iar avantajele oferite de astfel de dispozitive sunt multiple. Primul dintre avantaje este ușurința cu care un purificator de aer poate fi instalat într-o cameră și ușurința cu care poate fi mutat dintr-o cameră în alta. Un al doilea avantaj se referă la faptul că un astfel de aparat te ajută să respiri un aer mai curat și astfel să beneficiezi de o sănătate mai bună. Mai departe putem aminti și faptul că un purificator de aer va elimina toate mirosurile neplăcute dintr-o încăpere.

Criterii în alegerea unui purificator de aer bun

Pentru că piața de purificatoare de aer este destul de diversificată și numeroasă, atunci când vrei să cumperi un astfel de aparat trebuie să ai în vedere anumite criterii, iar printre cele mai importante putem aminti:

  • Este sau nu certificat HEPA (High-Efficiency Particulate Arrestance);
  • Care este nivelul de zgomot produs de purificatorul de aer;
  • Care sunt tipurile de particule purificate;
  • Care este volumul de aer purificat;
  • Ce funcții suplimentare are purificatorul (trepte de viteză, difuzor de arome, timer etc.):

Alege purificatoare de aer premium de la Stadler Form

Pentru a-ți ușura căutarea după cele mai bune purificatoare de aer, dorim să îți recomandăm modelele de la Stadler Form. Aceste purificatoare de aer premium au o eficiență de purificare a aerului de 99,99% și ajută la combaterea oricăror spori de bacterii, polen sau mucegai. Mai mult decât atât, aceste purificatoare de aer de la Stadler Form beneficiază și de difuzor de arome pentru a oferi camerei tale un miros ambiant minunat. În funcție de modelul ales, poți beneficia de mai multe filtre, precum prefiltru, filtru HPP și filtru de carbon activ, dar și de timer pentru setarea modului de funcționare. Trebuie spus de asemenea că unele dintre aceste purificatoare de aer premium de la Stadler Form au fost premiate de către Centrul European pentru Cercetarea Alergiilor. Dacă toate aceste detalii te-au convins, alege oricare model de purificator de aer de la Stadler Form.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *