Protejează-ți casa cu ajutorul unui acoperiș metalic

Linda Shop Suceava

Acoperișurile metalice au câștigat o recunoaștere largă pentru numeroasele lor avantaje excepționale pe parcursul timpului. Ele au reușit să devină o alegere foarte populară iar în ultimele decenii acestea au creat o lume cu totul nouă în cadrul industriei de acoperișuri. Iată doar câteva motive pentru care acest tip de acoperiș se evidențiază acolo unde a fost instalat:

Risc de incendiu redus

În comparație cu șindrilele de asfalt sau alte materiale convenționale, riscul de incendiu al  acoperișului metalic este practic neglijabil. Metalul nu arde, ceea ce înseamnă că, casa ta este mult mai sigură.

Reductor de căldură

Metalul este în mod natural reflexiv, iar mai multă reflecție înseamnă mai puțină căldură care intră în casa ta. Acoperișurile metalice reflectă căldura soarelui mai bine decât alte tipuri de acoperișuri tradiționale. Acest lucru se transformă în facturi mai mici la energie, deoarece se utilizează mai puțină energie pentru a funcționa aerul condiționat. În special în timpul lunilor calde de vară, acoperirea metalică va reduce considerabil costurile.

Acoperișuri ușoare

Acoperișurile metalice sunt destul de ușoare. Mai puțină greutate înseamnă mai puțină armare și mai puține suporturi pentru acoperiș.

Risc de scurgere redus

Chiar și în cazul acoperișurilor cu pantă mică, materialele metalice vor împiedica scurgerea apei în casa ta.

Longevitate

Unul dintre cele mai puternice motive de vânzare a acoperișurilor metalice este ciclul de viață prelungit al materialului. Materialele de acoperiș metalic au de obicei o durată de viață măsurată în decenii, nu în ani. Cu ajutorul unui acoperiș metalic cum ar fi unul din tablă tip țiglă vei dubla durata de viață a acoperișului tău până la 50 de ani sau mai mult, spre deosebire de 20 sau 25 de ani pe care i-ai obține de la alte tipuri de acoperișuri. Acest lucru te ajută să economisești bani pe termen lung, deoarece nu va trebui să cheltui alte sume pentru a face reparațiile de rutină și întreținere cerute de alte materiale de acoperire. Metalul va reduce riscul de foc, mucegai, insecte și putregai. Dacă dorești să rămâi în casa ta pentru mai mulți ani, un acoperiș metalic va dovedi tot timpul că merită investiția făcută în el.

Varietate de stiluri și culori

Acoperișurile metalice sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori și au opțiuni nelimitate deoarece toate culorile sunt vopsite.

Durabilitatea, mentenanța redusă, accesibilitatea, eficiența energetică, eleganța sunt practic  factorii care contribuie la numărul mare de vânzari înregistrat de acoperișuri metalice. Analizează acești factori și alege și pentru ca ta un acoperiș metalic și durabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *