Scapă de umiditatea din baie alegând un ventilator de baie inteligent Fresh

Ventilator de baie inteligentOricât de mult ai încerca să nu faci aburi în baie, acest lucru este aproape imposibil. Până la urmă baia este locul unde folosești apa caldă cel mai des și unde umiditatea este mai mereu prezentă la cel mai mari valori din locuința ta. Umiditatea foarte ridicată poate duce la apariția de microorganisme și mucegai, acestea însemnând un risc pentru sănătatea întregii familii. Pentru a scăpa de umiditatea din baia casei tale, poți alege un ventilator de baie. Astfel, te vei bucura de un aer sănătos și de o baie unde igiena este pe primul loc.

Avantajele folosirii unui ventilator de baie

Dacă te-ai săturat de condensul foarte mare din baie după fiecare duș sau dacă deja mucegaiul a devenit o obișnuință pentru baia ta, atunci este momentul să te gândești serios la achiziționarea unui ventilator de baie. Un astfel de aparat îți asigură o mulțime de avantaje, iar cele mai importante se referă la eficiența sporită a ventilatoarelor, costurile relativ mici generate cu o astfel de alegere, dar mai ales asigurarea unui mediu igienic în baia casei tale. Mai mult decât atât, folosind un ventilator de baie pentru eliminarea umidității din acest spațiu al locuinței vei asigura o durată mai lungă de folosire a mobilierului din baie, dar și rezistența pentru un timp îndelungat a pereților.

Aspecte importante în alegerea unui ventilator de baie

Oferta de ventilatoare pentru baie este foarte diversificată, o gamă foarte mare fiind disponibilă pe piață sub diferite forme, modele și la diferite prețuri. Totuși, pentru a alege ceva de cea mai bună calitate și care să îți ofere confortul de care ai nevoie trebuie să acorzi atenție unor aspecte. Primul aspect extrem de important este capacitatea de ventilare. Capacitatea de ventilare diferă în funcție de suprafața spațiului unde va fi amplasat ventilatorul respectiv. Orice ventilator va genera un anumit zgomot, iar nivelul de zgomot făcut de un ventilator de baie trebuie să fie un alt aspect de luat în seamă la alegerea ventilatorului dorit. Dacă vrei un ventilator de cea mai bună calitate, atunci trebuie să te uiți și după senzorul de umiditate al acestui aparat. Mare atenție trebuie acordată și modului de montare a ventilatorului, fiind astfel sigur că ceea ce cumperi se potrivește cu dispunerea băii tale. Nu în ultimul rând, trebuie să verifici termenul de garanție pentru că un ventilator nu îl vei schimba în fiecare an.

Recomandarea noastră este un ventilator de baie inteligent Fresh

Printre cele mai bune variante de ventilatoare pentru baie este un ventilator de baie inteligent Fresh. Un ventilator de baie inteligent Fresh poate fi montat în toalete sau cabine de duș, dar și în alte spații unde este necesară eliminarea sau reducerea umidității. De ce să alegi un ventilator de baie inteligent Fresh? În primul rând un astfel de ventilator este foarte silențios, având un zgomot de doar 21 dB. Are o durată de viață de peste 60000 de ore și o capacitate de extracție a aerului foarte mare, de până la 134 de mc pe oră. Pe lângă toate aceste atuuri putem adăuga și faptul că un ventilator de baie inteligent Fresh are opțiunea de reglare a timpului, o altă funcție de detectare în mod automat a umidității, dar și funcția de eliberare în mod automat a aerului.

Intax.ro și Fresh reprezintă garanția calității

Când vorbim de un ventilator de baie inteligent Fresh vorbim de garanția calității și de cea mai înaltă precizie în domeniul ventilatoarelor. Fresh este o firmă de origine suedeză cu mulți ani de experiență în domeniul tratării aerului din spațiile interioare. Pentru a beneficia de cea mai bună experiență în domeniul ventilatoarelor de baie, caută ventilatoare Fresh pe Intax.ro. Intax este cel mai profesionist importator și distribuitor de ventilatoare din țara noastră. Alege să încerci și tu un ventilator de baie inteligent Fresh oferit de Intax.ro!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *