Prezentarea spune totul

Covorase intrare

Aspectul este cel mai important lucru pentru un business, deoarece oamenii in general sunt atrasi de imagini si culori care le comunica ceea ce vinzi. De exemplu, daca deti un restaurant, atunci este indicat sa folosesti gama de covoare profesionale sau stergatoare profesionale pentru a atrage cat mai mult clienti. Asta se intampla pentru ca oamenii pun pret si pe ambalaj. Este, pana la urma, o strategie de marketing si eu am simtit asta pe pielea mea.

Cu ceva timp in urma, am reusit sa deschid o afacere in colaborare cu o companie multinationala din Germania. A trebuit sa gasesc locatia, sa decorez interiorul si sa incep interviurile pentru viitorii angajati.

La putin timp dupa deschidere, firma din Germania a trimis, in inspectie, cativa manageri ca sa vada cam ce facusem si cum avea sa arate firma din Romania ce le purta numele. Vizita a avut loc tocmai cand dadusera primii fulgi de nea. Afara totul era feeric, insa, in interior, nu prea. Asa cum vezi cred ca numai la romani, pe strazi mizeria se amestecase cu zapada si totul arata de parca fusese un bombardament nu doar o banala ninsoare.

Desi staff-ul a fost adus cu o masina, de la locul in care a fost parcata masina si pana la intrarea in firma existau cateva balti si putin namol, care, cum era de asteptat, au “intrat” in cladire odata cu vizitatorii. Nu va pot spune ce fete au facut ei, dar si eu. Parca nici nu mai conta ce facusem acolo. Puteam sa fii facut interiorul ca in navele spatiale din Star Wars, ca acea mizerie de pe podea iesea in evidenta mai rau ca orice. Atunci m-am gandit ca nu ar strica sa pun ceva la intrare, care sa absoarba umezeala si sa impiedice, intr-un fel, mizeria sa vina peste noi in cladire.

Chiar in acea zi, am intrat pe internet pentru a cauta covoarase intrare speciale. Pentru a evita astfel de situatii neplacute, am facut comanda dupa doar cateva minute de cautari, de pe site-ul covoare-profesionale.ro. Am ales un covor de cauciuc, de dimensiuni mai mari, care sa fie rezistent la umezeala si trafic intens. In doua zile a sosit comanda si a fost pus la intrare. Datorita materialului, acesta se adapteaza perfect pe orice tip de podea, fara sa existe riscul ca acesta va aluneca sau se va deplasa.

In plus, am mai comandat si niste covorase personalizate, care sa infrumuseteze aspectul firmei si sa ii faca sa uite, pe cat posibil, de incidentul cu mizeria. Am stabilit, impreuna cu echipa magazinului covoare-profesionale.ro, sa imprime pe covoare logo-ul companiei, cat se poate de mare si de evident. Si am avut dreptate. Totul a iesit superb si managerii nemti au fost mai mult decat multumiti.

Asta mi-a confirmat ceea ce multi imi spusesera, si anume ca succesul consta in cele mai mici detalii si ca marirea sau decaderea unei afaceri poate depinde chiar si de o mica pata de noroi. Recomand cu cea mai mare incredere site-ul covoare profesionale.ro pentru a descoperi gama lor de produse geniale si pentru a va face afacerea sa prospere.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *