Economiseste pana la la 75% spatiu in dulapul tau folosind saci de vidat haine!

saci de vidat

Saci de vidat pentru diminuarea volumului de haine

Sacii de vidat sunt foarte renumiti in toata lumea. Ei se mai numesc Vacuum Packs ori Vacuum bags si se folosesc adesea pentru diminuarea volumului de haine. Cum spatiul din dulapul de haine este o problema care apare la un moment dat in fiecare camin, este important sa cunoasteti cum functioneaza acesti saci de sigilat si cum va pot ajuta ei.

Principiul de functionare este unul extrem de ingenios si interesant. De fapt cei mai multi dintre noi am cunoscut efectul vidarii mai ales in cazul alimentelor – supermarketurile sunt pline de produse conservate in vid, pentru a beneficia de un termen de valabilitate cat mai lung. Vidarea hainelor nu este o idee atat de noua. In Occident acesti saci de vidat sunt extrem de populari in randul oamenilor. Dar pe masura ce si-au dovedit eficienta, au inceput sa fie tot mai recomandati de utilizatorii in sine.

In sacii de vidat puteti depozita prin comprimare pana la 75% haine, lenjerii de pat, geci groase de iarna, paturi, perne, pilote si alte obiecte textile, inclusiv cele voluminoase (fulare, manusi, caciuli groase de iarna etc).

Procedura de diminuare a volumului prin folosirea sacilor de vidat

V-ati gandit deja sa comandati primul set de saci de vidat? Poate ca impreuna cu aceasta decizie au aparut si cateva intrebari de tipul:

Cum voi putea folosi sacii? Cat timp imi ia sa videz articolele textile? Cat de sigura este aceasta metoda? De ce alte lucruri am nevoie pentru vidare?

Lucrurile sunt simple. Va trebuie un aspirator banal si clasic, de tipul aceluia cu furtun. Capatul furtunului se ataseaza intr-un orificiu al sacilor de vidat, desigur dupa ce i-ati umplut cu haine, porniti aspiratorul si imediat sub ochii dumneavoastra sacii cu tot cu continut isi vor minimiza volumul.

Deci nu aveti nevoie de niciun alt aparat de vidare, asa cum ati aflat probabil ca se obisnuieste in cazul alimentelor. Intregul procedeu dureaza practic cateva secunde. Cu toate acestea este recomandat sa rezervati suficient timp pentru pregatirea hainelor pe care le veti introduce in interiorul sacilor de vidat si pentru impachetarea lor.

Sacii de vidat sunt foarte siguri ca si tehnica de depozitare

Dar exista niste conditii: hainele vidate trebuie sa fie perfect curate (fara transpiratie sau umezeala, fara resturi de firimituri in buzunare etc), nu trebuie sa vidati obiecte ascutite pentru ca acestea vor perfora sacii, depozitati intr-un loc ferit de lumina puternica a soarelui sau de caldura. Cat priveste umezeala, saci de vidat va pot proteja eficient obiectele vestimentare pentru ca sunt rezistenti la apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *