De ce să apelezi la Case Mexi pentru construirea de case pe structură metalică?

case structura metalica

Casa este cel mai important loc, în care ne petrecem cel mai mult timp din viața noastră, de aceea este foarte important ca aceasta să fie pe placul nostru și să ne reprezinte.

Casa este documentul cultural care ne reprezintă și este important ca aceasta să fie realizată cum trebuie. Cei de la Case Mexi ne vin în ajutor, fiind o divizie a Mexi Group, prin construirea de case pe structură metalică. Aceștia sunt o echipă cu peste 18 ani de experiență în domeniul construcțiilor, Case Mexi garantând prețuri mult mai mici și o durată a timpului de execuție diminuată.

Casele construite pe structură metalică sunt din ce în ce mai căutate pe piața construcțiilor, deoarece necesită un timp mai redus de execuție, față de structura clasică, ce nesită un timp mai îndelungat pentru uscarea materialelor. Deoarece profilele sunt etichetate corespunzător, asamblarea se realizează mult mai rapid, doar prin folosirea șuruburilor speciale. O casă pe structură metalică poate fi realizată în 1-3 luni, în timp ce casele pe structură tradițională necesită un timp de până la 4 ori mai mare.

Cei de la CaseMexi.ro garantează o izolare termică și fonică superioară caselor construite pe structura tradițională de lemn și cărămidă.

Izolarea se realizează cu vata minerală, iar pereții de timp Mexi ating cele mai înalte valori ale izolației. Pierderea de căldură înregistrată în dreptul caselor construite pe structură metalică este vizibil mai neînsemnată decât clădirile construite pe structura clasică de cărămidă sau lemn.

Calitatea construcției Mexi prin tehnologii de ultimă oră, face posibilă realizarea de unghiuri de 90 de grade și de suprafețe perfect drepte, fără stâlpi sau grinzi inestetice, făcând posibilă realizarea de spații deschise mai mari, fără a afecta stilul arhitectural. De asemenea, casele construite pe structură metalică permit realizarea de cele mai îndrăznețe stiluri arhitecturale, datorită schelei metalice ce susține clădirea.

Un alt avantaj al caselor pe structură metalică este reprezentat de suprafețe interioare utile mai mari decât la o casă cu structură clasică de lemn sau cărămidă.

Când construim o casă, trebuie luate în calcul și potențialele seisme sau calamități naturale ce pot avea loc. Casele construite pe structură metalică dețin avantaje când vine vorba de acestea, deoarece prezintă o rezistență sporită în cazul seismelor, față de casele construite pe structură tradițională.

Testele efectuate au demonstrat faptul că aceste case rezistă până la un seism de 9,4 grade pe scara Richter, datorită greutății scăzute și a elasticității ridicate, structura se clatină mult mai puțin în cazul unui seism.

De asemenea, casele Maxi oferă rezistență și în cazul furtunilor puternice și a fulgerelor, acestea fiind dovedite bineînțeles prin numeroase teste la care au fost supuse.

Tot mai mulți oameni apelează la structura din metal datorită greutății mici a construcției, fiind mai ușoară și decât lemnul. Datorită acestui fapt, se pot proiecta și executa fundații de dimensiuni mai mici, costurile scăzând astfel semnificativ.

Datorită greutății mai mici a construcției și automat și a ridicării acesteia, în cazul construcției pe structură de metal, materialele sunt calculate milimetric, astfel evitând risipa de materiale și dezordinea de la locul de lucru care se produce în timpul construirii pe structură clasică de lemn și cărămidă. Astfel, organizarea este mai ușoară, iar timpul de execuție este diminuat.

Datorită faptului că structura metalică este fabricată, aceasta poate fi montată indiferent de anotimp sau vreme, în timp ce casele pe structură din lemn sau cărămidă necesită o temperatură mai ridicată pentru a facilita uscarea mai rapidă a materialelor.

Cei de la Case Mexi garantează costuri de realizare mai mici decât în cazul construcțiilor pe structură clasică, un timp mai mic de execuție și o durabilitate și rezistență mult superioară structurii tradiționale.

Oțelul oferă o durabilitate de până la 150 de ani, de aici și raportul calitate-preț excepțional oferit de cei de la Case Mexi.

Casele Mexi sunt cea mai bună opțiune în cazul celor ce își doresc o locuință durabilă, rezistentă la diverși factori externi și cu stilul arhitectural mult visat.

Casele pe structură metalică sunt cea mia bună opțiune, fiind din ce în ce mai căutate pe piața construcțiilor, datorită timpului diminuat de execuție și al raportului calitate-preț excepțional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *