Închirierea unui Moș Crăciun pentru a ne înveseli sărbătorile

mos craciun de inchiriat

Sărbătorile de iarnă ne duc imediat cu gândul la timpul frumos petrecut cu familiile noastre și cu cei dragi nouă, la emoția ce ne cuprinde sufletul la auzirea colindătorilor, la zăpada mult așteptată  și bineînțeles la visul copiilor de a-l întâlni pe Moș Crăciun. Acesta ne înveselește în fiecare an prin darurile sale frumoase și atent pregătite, oferite fiecărui copil care a dat dovadă, pe tot parcursul anului, de cumințenie și ascultare de părinți. Aceștia așteaptă entuziasmați întâlnirea cu Moșul, de aceea este important ca cei mici să nu rămână dezamăgiti sau să fie speriați de prezența Moșului.  Această ocazie va rămâne în amintirea copiilor ca un moment de bucurie și fericire, iar inimile acestora se vor umple de magia Crăciunului.

Moș Crăciun este adorat atât de adulți, cât și de cei mai mici, fiind un personaj simpatic ce împarte daruri tutror copiilor de pe întreg pământul. Acesta este un bătrân cu barbă lungă și albă, costum roșu și ochelari de vdere care vine tocmai de la Polul Nord, cu sania sa zburătoare, pentru a vizita fiecare casă a căror membrii așteaptă nerăbdători venirea acestuia.

În fiecare an, copiii trimit scrisori Moșului în care îi fac cunoscute dorințele și îl asigură că au fost ascultători. După ce aceste scrisori au fost citite cu atenție, Moș Crăciun împachetează darurie împreună cu spiridușii acestuia, și astfel cadourile sunt gata de livrare. Moș Crăciun se deplasează cu ajutorul saniei sale zburătoare, trasă de renii acestuia.

Moș Crăciun intră în casele celor care îl așteaptă cu emoție și bucurie, pe horn sau pe ușă, pentru a împărți darurile mult visate. De obicei, Moș Crăciun este așteptat cu bunătăți, pregătite special pentru venirea acestuia, de membrii familiei.

Venirea lui Moș Crăciun este un eveniment special pentru copii, de aceea părinții trebuie să se pregătească cu grijă, pentru ca această ocazie să rămână în amintirea celor mici ca o amintire de neuitat.

Alegerea unui Moș care să vă viziteze nu este ușoară, de aceea mulți părinți întâmpină inconveniente. Cei de la inchiriazamoscraciun.ro ne vin în ajutor, prin echipa lor cu mulți ani de experiență, punând la dispoziția noastră 30 de Moși cu experiență, cu barba naturală și cu costume special croite pentru fiecare în parte.

Este important ca înfățișarea Moșului să fie cât mai apropiată de imaginea autentică a bătrânului Crăciun, pentru a nu ridica semne de întrebare copiilor, sau pentru ca aceștia să nu fie speriați de prezența Moșului. De aceea, barba lungă și albă, costumul roșu, bocancii și ochelarii de vedere sunt nelipsiți. De asemenea, persoanei alese trebuie să îi se potrivească rolul de Moș, iar acesta să arate cât mai apropiat de imaginea clasică a lui Moș Crăciun.

Barba este elementul de autenticitate a Moșului, de aceea este de preferat ca aceasta să fie naturală, astfel putând să evitați orice mic accident care ar putea dezvălui identitatea reală a persoanei care joacă rolul Moșului. De asemenea, este bine să închiriați un Moș Crăciun, nu să deghizați o rudă sau prieten. Copiii pot trage în glumă de barba sau accesoriile Moșului, dezvăluind astfel îngroziți că în spatele acestora se află o persoană cunoscută. Surpriza astfel plănuită se va transforma într-un eșec total, iar cei mici vor fi dezamăgiți și triști.

Persoana aleasă trebuie să fie drăguță cu copiii, maleabilă, iar rolul de Moș să îi se potrivească, de aceea este bine să apelați la o echipă care are experiență. Astfel veți putea sta liniștiți că totul va ieși așa cum plănuiți, iar copiii se vor putea bucura din plin de prezența lui Moș Crăciun. Copiii vor fi încurajați să fie cuminți pe tot parcursul anului, pentru a se putea reîntâlni cu Moșul încărcat cu daruri și anul următor.

Crăciunul este una dintre cele mai iubite sărbători din toate timpurile, fiind așteptată cu nerăbdare și emoție de părinți și copiii. De aceea, este bine ca părinții să se pregătească cu grijă pentru ca această amintire să rămână adânc în sufletele copiilor. Atunci, cei mici vor putea afirma cu convingere #credinmoscraciun, iar magia sărbătorilor le va inunda sufletele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *