Altgrad Auto, service-ul cu cele mai bune piese auto Ford!

ford mustang gt

Daca aveti cumva nevoie de piese auto Ford Mustang si nu stiti de unde sa le gasiti, avem o veste buna pentru dumneavoastra! Exista un service ford bucuresti numit Altgrad Auto care asigura intretinerea tuturor modelelor produse de compania din Dearborn, Michigan, si de sucursalele avesteia din intreaga lume. Pe deasupra, Altgrad Auto este importator si distribuitor autorizat in Romania de piese auto Ford!

Cum, nu ati auzit pana acum de Altgrad Auto? Si nu stiti unde este acest service unde puteti rezolva in cel mai elegant si mai eficient mod cu putinta problemele masinii dumneavoastra? Atunci notati urmatoarea adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, Altgrad Auto este situat la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti. Cand veniti cu masina dinspre Pitesti, veti vedea service-ul pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala. Programul de lucru este urmatorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana  la 18:00, iar sambata doar pana la ora 14:00. Magazinul de piese auto se inchide cu jumatate de ora mai tarziu, adica la ora 14:30.

Trebuie sa stiti ca specialistii de la Altgrad Auto, care dispun de documentatie de specialitate, pusa la dispozitie chiar de firma Ford, lucreaza folosind scule si dispozitive de calitate si sisteme de diagnosticare „ultimul racnet”. Gratie resurselor tehnologice de exceptie si, nu in ultimul trand, umane, de care dispune, Altgrad Auto constituie alegerea ideala pentru intretinerea automobilului dumneavoastra, intrucat aici standardele de calitate, normele de timp si tehnologiile de reparatie elaborate de producatorul de compania Ford sunt intotdeauna respectate cu strictete.

In loc de incheiere, inca un motiv pentru a folosi serviciile celor de la Altgrad Auto: clientii lor beneficiaza de un discount de 5% pentru comenzile de piese auto Ford in valoare de peste 550 de lei, iar la comenzile de peste 1100 de lei, discountul este de 10%. Iar daca folositi un card Avantaj pentru service-ul Altgrad, puteti plati in trei rate lunare, fara dobanda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *