Ce alegi, dezinsectia chimica sau ecologica?

deratizare

Dezinsectia este reprezentata de toate modalitatile existente, de prevenire si de combatere a tuturor tipurilor de insecte. Aceasta vine intotdeauna in completarea curateniei si in nici un caz nu o inlocuieste pe aceasta. Dezinsectia are o mare contributie si in combaterea si prevenirea bolilor ce pot fi transmise, cu mare usurinta, de la insecte, bacterii si acarieni, catre om sau animalele de companie. Acest actiune se poate realiza prin doua metode, chimica sau ecologica.

Dezinsectia chimica se realizeaza cu ajutorul unei substante insecticida ce se va pulveriza pe toata suprafata infestata. Aceasta substanta nu dauneaza oamenilor sau animalelor de companie.

Dar dezinsectia ecologica se relizeaza prin intermediul unor statii de captare ce au la baza un adeziv cu atractanti. Aceasta este cea mai buna si cea mai sigura metoda, atat pentru oameni, cat si pentru mediul inconjurator.

Dar nu uita ca dupa o asemenea procedura s-ar putea sa fie nevoide si de niste procedure de dezinfectie. Iar in ceea ce priveste preturile, ele difera de la o companie la alta si bineinteles se calculeaza luandu-se in considerare mai multor fractori, precum: frecventa lucrarilor, gradul de infestare, dimensiunea spatiului, etc.. Dar este suficient sa dai un search pe Google cu: deratizare pret, dezinsectie sau dezinfectie pret si vei afla un pret estimativ.

Cat de des ar trebui sa se realizeze lucrarile de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie?

In spatiile de locuit este la latitudinea fiecaruia. Dar este obligatoriu ca unitatile de alimentatie publica, dar si unitatile din sistemul sanitar, sa apeleze la astfel de proceduri ori de cate ori este necesar. Daca acest lucru nu se intampla unitatatea risca sa fie amendata. Iar amanzile nu sunt atat de mici pe cat ne-am inchipui. Si pana la urma este si normal, avand in vedere ca in aceste unitati curatenia ar trebui sa fie la ea acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *