Momente unice pe care ar trebui sa le pastram in vietile noastre

inmormantare

  • Uneori am senzatia ca ma coplesesti cu toata iubirea ta si nu inteleg ce se intampla cu tine. Daca ai ceva sa imi spui, te rog, spune-mi repede acum, caci nu vreau sa mai pierd din timp.
  • Nu vreau sa iti fac rau cu vestile pe care ti le voi da la un moment dat. Doar vreau ca pentru un moment sa oprim timpul in loc si sa ne bucuram de ceeace avem la noi acum si aici.
  • Nu pot sa cred ca ma duci cu vorba de atata timp, de parca n-ai avea incredere in mine sa inteleg?
  • Nu este vorba despre incredere si nici de faptul ca te duc cu vorba, doar ca tu nu esti pregatita pentru acele vesti nu prea placute.
  • Dar, te rog, nu ma mai tine pe jar si spune-mi despre ce este vorba, nu mai vreau sa mai plecam de aici fara sa imi spui ce se intmapla.
  • Stii nu vreau sa stric atmosfera dintre noi, de aceea iti spun sa te linistesti pentru un moment si gandeste-te ca va veni o vreme cand vei fi nevoita sa apelezi la cele mai bune servicii funerare din acest oras.
  • Nu-mi vine sa cred ca nici acum nu ti-ai scos din minte toate acele intmaplari neplacute. De ce nu vrei sa lasi totul in trecut si sa te bucuri de prezent. De ce nu vrei sa intelegi ca nu mai poti face nimic pentru respectiva persoana si indiferent de dorinta ta este mult prea tarziu sa mai faci ceva pentru ea.
  • Tu stii deja ca sunt o fire incapatanata, dar de aceasta data nu este vorba despre respectiva persoana la care tu te gandesti. Momentan este vorba despre mine si doar despre mine. Iar acum nu imi permit sa stric aceste momente frumoase cu lucrurile ce vor da navala peste mine. Nu imi doresc sa te fac sa suferi, ci dimpotriva mi-ar face placere sa te stiu fericita.
  • Cum sa fiu fericita cand tu imi vorbesti despre pompe funebre si despre nu stiu ce servicii funerare. Chiar nu mai inteleg ce se intampla si ar fi cazul ca pe viitor sa fii ceva mai explicit. Nu, nu vom strica seara asta, dar maine vreau sa stiu tot, vreau sa stiu despre ce este vorba.

Si intinzandu-si mana catre el il cuprinse in brate. De cateva zile avea o vaga banuiala cu ceeace urma sa se intample, dar spera sa fie de vina doar cosmarul ei. Cu toate astea stia ca intuitia ei nu a dezamagit-o niciodata, desi in aceste momente isi dorea sa o minta si sa-ispuna ca totul este doar o iluzie in mintea ei.

Comanda Coliva Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *