Importanţa serviciilor de audit pentru accesare fonduri europene

Fondurile europene nerambursabile reprezintă o importantă sursă de finanţare pentru diverse proiecte și idei de business. Derularea unui proiect sau a unei afaceri având la bază fonduri europene presupune respectarea unor cerinţe și termene foarte stricte. În cazul nerespectării acestor termene și cerinţe, finanţarea prin fonduri europene poate fi întreruptă, iar derularea afacerii poate avea întârzieri.

De ce Contello?

Cu siguranţă piaţa serviciilor de contabilitate și fiscale este foarte largă și diversificată. În cadrul acestei vaste oferte, serviciile profesioniste și de calitate la tarife accesibile tuturor oferite de către Contello ies cu siguranţă în evidenţă. Contello este o companie în București alcătuită din cei mai buni experţi în domeniul contabil, fiscal și de audit. Contello se bazează pe transparenţă, competenţă și tehnologie. Evoluţia constantă a companiei se datorează acestor principii de funcţionare, iar creșterea portofoliului de clienţi reprezintă cea mai bună dovadă a serviciilor de calitate oferite în domeniul fiscal și contabil.

Contello și servicii de audit fonduri europene

Unul din domeniile în care Contello oferă servicii de audit se referă la fondurile europene. Orice antreprenor român poate accesa fonduri europene pentru diverse idei de afaceri. Prin servicii de audit fonduri europene se atestă că finanţarea nerambursabilă primită pentru un proiect sau o afacere a fost cheltuită respectând termenii și clauzele stipulate în cadrul contractului de finanţare. Serviciile oferite de Contello privind auditul fondurilor europene se referă printre altele la verificarea eligibilităţii cheltuielilor din cererea de rambursare, revizuirea sumelor alocate prin bugetul proiectului sau realizarea raportului de audit financiar. Tarifele acestor servicii de audit fonduri europene variază în funcţie de complexitatea proiectului, durata sa, partenerii implicaţi în proiect, dar și persoanele angajate în proiect.

Toate serviciile de audit fonduri europene oferite de către Contello sunt derulate respectând standardul de audit ISRS 400. Află mai multe despre serviciile de audit fonduri europene oferite de Contello folosind website-ul acestora oficial.

Dacă ai luat decizia de a derula un proiect sau o afacere prin accesare fonduri europene, auditul fondurilor europene oferit de către echipa Contello îţi oferă garanţia faptului că pe toată derularea proiectului finanţat prin fonduri provenite de la Uniunea Europeană nu vei avea probleme cu cheltuielile eligibile sau cu procedurile de achiziţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *