Se apropie luna Mărțișorului! Iată 3 modele DEOSEBITE pentru femei speciale

Parcă abia s-a sfârșit luna cadourilor și începe o altă perioadă aglomerată pentru bărbații care doresc să vadă femeile dragi mereu cu zâmbetul pe buze. După Valentine’s Day și Dragobete, zile destinate sufletelor pereche, luna Martie debutează cu cea mai veselă zi.

martisor

Tradiția Mărțișorului, veche de mii de ani,  a fost la sfârșitul anului trecut recunoscută oficial de UNESCO și inclusă pe lista selectă a patrimoniului cultural imaterial al umanității. Așadar, anul acesta, pentru a celebra frumusețea și valoarea aparte ale acestui obicei, Mărțișorul apare în forme noi, tradiționale și creative.

Pentru a vedea cât de ușor este să cumperi mărțișoare în 2018, consultă pagina cu informații a magazinului Meli Melo Paris, apoi alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității celor dragi ție.

Iată care sunt propunerile pentru a oferi un Mărțișor special femeilor din viața ta:

  1. Pentru că este o persoană cu adevărat specială, mama are două zile dedicate la începutul celui mai frumos anotimp din an. Dacă în anii trecuți te-ai orientat mai degrabă către flori, trebuie să știi că Mărțisoarele de la tine rămân încă preferatele ei, chiar și după atâția ani. Nu trebuie să fie scump, ci doar dăruit din suflet, de aceea îți poți întrepta de pe acum atenția către modele de martisoare la Melimelo, făcute cu grijă. Optează pentru ceva mic, dar simbolic, cu un mesaj sincer care să îi arate cât de mult o apreciezi.
  2. Renașterea naturii primăvara poate fi un simbol al iubirii și admirației pe care le porți soției. Cu toate că pare dificil să o poți surprinde și de această dată, soția ta va fi cu siguranță impresionată de gestul tău dacă te orientezi către un Mărțișor special din aur sau din argint, pe care să îl poarte tot timpul cu ea. Ceea ce contează este respectul pe care i-l porți dăruindu-i un obiect frumos și de bun gust, dar ce pare special creat pentru ea.
  3. Bucuria de a dărui fiicei tale un Mărțișor nu poate fi descrisă în cuvinte, cum nu poate fi descrisă, de altfel, fericirea clipelor petrecute împreună. Arată-i mereu cât de importantă este pentru tine și amintește-i cât de frumos este anotimpul care tocmai începe oferindu-i un Mărțișor zglobiu și plin de culoare, de care aceasta se va bucura cu adevărat. Există zeci de modele de Mărțișoare parcă rupte din basmele românești din care poți alege.

De îndată ce ai ales mărțișoarele perfecte pentru fiecare dintre femeile cele mai dragi ție, adaugă în coșul de cumpărături câteva și pentru celelalte doamne și domnișoare cu care știi că te vei întâlnila începutul lunii martie. La urma urmei, orice femeie se bucură de un mic cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *