STUDIU: Ce produse isi achizitioneaza din magazinele online BARBATII cu cariere de succes

cumparaturi-online-barbati

Desi magazinele fizice sunt, in continuare, vizitate de un numar mare de clienti, in ziua de astazi, shopping-ul online a devenit cea mai utilizata metoda de cumparaturi, la nivel mondial. Conform unui studiu realizat recent, achizitiile online sunt preferate, in special, de persoanele cu venituri mari, majoritatea cumparaturilor fiind realizate de catre barbatii cu cariere de succes.

Preferinta domnilor pentru aceasta metoda de shopping este data atat de faptul ca pe Internet poti face cumparaturi la orice ora, intr-un timp foarte scurt, cat si de faptul ca pot avea acces la o multime de produse, dar si la informatii relevante despre acestea.

Iata ce produse isi achizitioneaza online barbatii cu cariere de succes:

  • Produse auto

Avand in vedere ca un domn care ocupa o functie importanta intr-o companie se afla tot timpul pe drumuri, incercand sa se imparta cat mai eficient intre intalniri si sedinte, masina pe care acesta o conduce reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri pentru el. Tocmai din acest motiv, barbatii cu cariere de succes investesc in mod constant in diferite echipamente auto, care sa le asigure confort si siguranta in timpul calatoriilor. De exemplu, acestia cumpara anvelope All Season ieftine pe anvelope-oferte.ro, dar si o multime de piese auto de pe site-urile de profil. Bineinteles, de pe lista produselor auto cumparate de catre acestia, din magazinele online, nu lipsesc nici sistemele audio auto si nici accesoriile pentru interiorul masinii.

  • Articole vestimentare

pulover-barbati

In general, reprezentantii sexului masculin isi doresc ca hainele pe care le poarta sa fie comode, de calitate si sa arate impecabil. Acest lucru este cu atat mai valabil pentru cei care au o cariera de succes, intrucat imaginea lor le poate influenta viitorul profesional. De aceea, barbatii care ocupa functii inalte isi comanda in mod frecvent din magazinele online articole vestimentare rafinate, dar confortabile. Astfel, pentru domni colectia de pulovere de la Massini se afla in topul preferintelor, urmata de colectia de camasi si cea de sacouri. Cu alte cuvinte, barbatii care se bucura de un parcurs profesional ascendent isi achizitioneaza din magazinele online articole vestimentare office.

  • Telefoane, laptopuri si tablete

Nu mai este niciun secret acela ca barbatii sunt mult mai interesati de tehnologie, comparativ cu femeile, si ca acestia isi doresc nu doar sa fie la curent cu ultimele noutati, ci si sa detina device-uri de ultima generatie. Desigur, acesta este si cazul celor care au cariere de succes, mai ales ca o buna parte din activitatea lor zilnica depinde de aceste dispozitive. In consecinta, masculii care obisnuiesc sa faca achizitii online investesc, de cele mai multe ori, in telefoane, laptopuri si tablete.

In concluzie, acestea sunt cele mai achizitionate trei produse din magazinele online, de catre barbatii cu cariere de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *