Cum să păstrezi valoarea mașinii tale fără investiții fenomenale

Covorase auto

Cu toții știm că valoarea unei mașini scade în timp. Prea puțini posesori de Peugeot știu însă că această valoare poate fi păstrată cu doar câțiva lei și puțină atenție. Știu, te gândești că mașina se uzează fără voia ta. Ți-o zgârie cineva în parcare, o atingi de o bordură, micile accidente se întâmplă și nu prea ai ce face. E adevărat, unele lucruri se întâmplă și nu ai control asupra lor. Poți da însă mai multă atenție celor asupra cărora ești direct răspunzător.

Accesorii potrivite

Dacă arunci o privire pe la PTC Auto vei găsi niște accesorii foarte utile și pe care le poți folosi ca să păstrezi sau chiar să adaugi valoare mașinii tale. Ce înseamnă accesorii potrivite? Hai să-ți spun! Când ai cumpărat ultima oară covorașe auto Peugeot? Sau mai bine zis ai cumpărat covorașe specifice tipului de mașină? O astfel de achiziție te poate scuti de multe neplăceri. Știu că e simplu să cumperi niște covorașe de la un peco sau din supermarket însă ele nu te ajută cu nimic.

De ce covorașe originale?

Covorașele originale au niște caracteristici deosebite: sunt impermeabile, rezistente la temperaturi joase și ridicate, au o suprafață striată care împiedică alunecarea și reține apa, sunt rezistente la uleiuri și substanțe corozive, sunt durabile, dotate cu găuri de fixare, fabricate din cauciuc foarte rezistent, fără miros și sunt foarte flexibile.

Covorașe pentru Peugeot

Covorașele originale, produse de Peugeot pentru Peugeot sunt create pentru a se potrivi fix dimensiunilor mașinii tale. Pentru fiecare tip de Peugeot există un alt tip de covorașe auto, de dimensiuni diferite, cu sisteme de prindere specifice și margini înalte. Acest tip de covorașe chiar îți protejează interiorul de apă, praf, lichide corozive sau noroi. Dacă marginea nu este înaltă, apa se scurge iar covorașele nu-și au rostul. Dacă nu sunt prise și se mișcă sub picioarele pasagerilor avem din nou o problemă. Protecția e ca și inexistentă. Pentru ca eficiența să fie maximă avem nevoie de covorașe auto Peugeot cu sisteme de prindere originale.

Protecție garantată

Așa cum am amintit, valoarea mașinii scade în timp prin uzură. Gradul de uzură însă ține și de grija și atenția pe care o acordăm mașinii. Dacă folosim bandouri laterale, covorașe auto, tăvițe de portbagaj și alte accesorii scădem rata de uzură și păstrăm valoarea mașinii într-o anumită măsură. Folosirea unor covorașe auto Peugeot protejează caroseria de rugină, efecte corozive și alte probleme. Din acest motiv covorașele originale sunt importante. În plus, sunt moi, flexibile, create din cauciuc de calitate, fără miros. Sunt rezistente, au sisteme de prindere, sunt întărite și au marginile înalte.

Pentru cei mai mulți dintre noi mașina reprezintă o investiție importantă. Pentru ca mașina să arate bine cât mai multă vreme trebuie să o protejăm și să mai investim în ea chiar și sume minime. Un set de covorașe originale oferă protecție îndelungată și feresc interiorul de pete, mirosuri și alte neplăceri care ne fac să nu ne simțim bine în propria mașină. Valoarea mașinii se poate menține cu puțină atenție și poate scădea dramatic dacă neglijăm și cele mai elementare investiții în accesorii de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *