Weimar GMT 38mm 3ATM

Noua colectie a brandului DuFa face parte din lantul de ceasuri barbatesti care este dedicata stilului Clasic, marca de origine germans produce ceasuri elitiste ce ne ajuta sa obtinem un look impecabil.

Forma carcasei ceasului Weimar GMT, 38mm, 3ATM este rotunda, cadranul este de bleu deschis, display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral durificat, acesta este un material ce rezista la lovituri usoare si are rezistenta la zgarieturi, ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare albastra, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 38 mm, cu o grosime de 9 mm, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas, vei primi o garantie pe o perioada de doi ani.

Mecanismul ceasului este quartz, carcasa ceasului este din otel inoxidabil, cantareste 40 grame, acest mecanism quartz este de origine japoneza, aceste ceasuri sunt alimentate pe baza de baterie, timpul este masurat sub aspect mecanic, acesta este un ceas care poate sa fie purtat si atunci cand ploua afara datorita rezistentei atmosferice ridicate.

Bratara ceasului este din piele, culoarea curelii ceasului este albastra, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame simpliste, ceasul indica data, doua fusuri orare, ore, minute si secunde.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama  sau de ceasuri barbatesti  al brandului DUFA.

Ceasul Weimar GMT 38mm 3ATM este dotat cu adoua fusuri orare. Fusul orar ne dirijeaza mereu, suntem dependenti de el atunci cand ne trezim, atunci cand ne punem la somn si atunci cand ne uitam la serialul preferat.

Brand scoate pe piata modelele de ceasuri de mana cu doua fusuri orare. Aceasta gama larga de ceasuri barbati are ca public tinta oamenii de afaceri, ceasul isi potriveste ora in functie de tara in care oamenii de afaceri calatoresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *