Protejează-ți mașina și fă economii consistente!

Covorase auto

Mașina merge foarte bine și dacă are praf în ea, m-a anunțat într-o zi cu nonșalanță un șofer cu care discutam una alta despre mașini. Doar e făcută să o folosești nu să stai toată ziua cu ea la spălătorie sau să dai tu cu aspiratorul prin ea. Merge și cu noroi uscat, merge și cu umezeală. Important e să nu uiți să pui din când în când benzină. Dacă ai timp și bani, mai faci o curățenie, mai aranjezi covorașele alea care se mișcă peste tot. Și știți ceva? Omul avea dreptate în felul lui. Mașina merge, dar la ce costuri?

Neglijența costă

Și costă scump. Orice mașină rezistă o bucată de vreme la asaltul constant al apei și noroiului. Întrebarea este cât rezistă până se strică? Îți vei permite în viitor să repari mașina pe care ai lăsat-o să se degradeze? Merită mai bine să cumperi un set de covorașe auto sau să plătești mai târziu prețul unor reparații costisitoare? Depinde de tine și de prioritățile pe care le ai. Dacă vrei să economisești bani, investești acum ceva timp și interes și îți asiguri viitorul. Dacă vrei să pui doar benzină, asumă-ți viitoarele găuri din podea.

Protecția contează

Covorașele sunt niște simple bucăți de cauciuc și nimic mai mult. De ce tot insistă unii că ar avea importanță vitală pentru mașină? Pentru că sunt într-adevăr foarte importante. Nu-i important să ții rugina la distanță? Nu-i important să-ți ferești interiorul de substanțe corozive, pete de ulei, umezeală constantă și praf? Sigur că este. Putem face asta doar dacă înțelegem faptul că mașina se degradează în timp și că piesele de schimb costă un munte de bani. Abia după ce dăm banii pe reparații realizăm că puteam să cumpărăm un set de covorașe auto de la PTC Auto și că totul ar fi costat mult mai puțin.

Mașina nu e doar motor

Mulți șoferi se comportă de parcă mașina ar fi doar un mare motor. Tot ce e sub capotă contează. Ce de dincolo, nu merită atenție. Mașina are și exterior, care trebuie curățat și protejat și mai are și interior. O mașină ruginită la praguri nu-ți spune nimic despre șofer? O mașină plină de murdărie, nu vorbește clar despre proprietar? Covorașele auto nu sunt un moft la fel cum mănușile chirurgicale nu sunt un moft al medicilor ci o necesitate absolută. Un set de covorașe auto de calitate, cu margini înalte și sisteme de prindere, protejează mocheta mașinii, protejează podeaua și dau senzația de curățenie. În plus, te ajută să menții curățenia și să ai mereu o mașină îngrijită chiar dacă nu e una de lux.

Covorașele auto originale nu au miros de cauciuc, sunt flexibile, rezistente, croite după forma exactă a podelei și mai ales au sisteme de prindere. Un covoraș care se mișcă sub picioare nu-și îndeplinește rolul de protecție și nu te ajută cu nimic.

Ai grijă de mașina ta la fel cum ai grijă să fii încălțat bine, îmbrăcat bine și hrănit bine. Mașina e mai mult decât un obiect! E o parte importantă din viața ta și a familiei tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *