Cântarul industrial – instrumentul afacerii de succes

Cantare industriale

Nu toate afacerile au nevoie de cântare. Există linii de producție care le folosesc doar ocazional. Însă, cele care se bazează pe astfel de instrumente zi de zi și oră de oră le cunosc importanța vitală în bunul mers al lucrurilor. Domeniile care implică producție, livrare și transport de bunuri au nevoie de cântare industriale performante. Pentru că orice cântărire greșită implică pierderi considerabile de bani. Cum ar trebui să fie un cântar pentru utilizare intensă?

Ușor de folosit

Cântarul industrial modern nu este un instrument foarte complicat. În realitate, arată ca o simplă platformă compusă din 4 celule de cântărire subțiri aflate la interior. Noile linii de cântare industriale au un design foarte plat, ergonomic și sunt făcute să fie așezate direct pe podea pentru o încărcare ușoară a paleților de marfă indiferent de înălțime sau volum. Sunt ușoare, stabile, mobile, rezistente la variații de temperatură și presiune.

Ușor de întreținut

Cântarul industrial este un obiect folosit pentru a cântări tot felul de obiecte de la recipiente cu substanțe acide la produse alimentare. În funcție de mediul de lucru, carcasa lui poate fi acoperită cu straturi de grund epoxidic și vopsea epoxidică industrială cu rol anticoroziv. Carcasele cântarelor folosite în industria alimentară sunt în general din inox pentru a putea fu curățate rapid și eficient în caz de vărsare a unor produse lipicioase, acide sau care se întăresc.

Modele variate

Noile modele de cântare industriale sunt foarte variate pentru a satisface toate necesitățile celor care le utilizează. Variantele constructive suporta greutăți de la 300 kg la 3000 de kg, au lungimi și lățimi cuprinse într 1 și 2 metri și o serie întreagă de diviziuni care pleacă de la 0,05 kg și ajung la 1 kg. Unele platforme pot suporta greutăți de până la 6000 kg.

Rezistent la factori externi

Cea mai importantă caracteristică a unui cântar industrial este rezistența la variații de temperatură, presiune și vibrații. Carcasa nu trebuie să se deformeze sub presiunea greutății iar măsurătorile trebuie să fie întotdeauna corecte. Necesarul de calibrare trebuie să fie minim. Cântarul trebuie să rămână sigur, corect, indiferent de temperatura mediului ambiant și de faptul că este folosit la interior sau la exterior. În realitate multe tipuri de cântare industriale sunt folosite doar la exterior pentru că necesitățile de lucru sunt de așa natură. La cântarele Master Tech, celulele de cântărire sunt protejate eficient, cântarele putând fi utilizate fără probleme în medii umede sau la exterior.

Util, practic și sigur

Cântarul industrial este un instrument creat special pentru utilizare intensă în medii de lucru diverse. Deși are nevoie de verificări metrologice periodice pentru a evita apariția erorilor de măsurare, este un produs practic, mobil și rezistent la suprasarcini, șocuri și alte situații neprevăzute. Este recomandat celor în căutare de instrumente durabile, care să le propulseze afacerea la un alt nivel de succes.

Deși pare că nu ar avea cel mai important rol într-o fabrică, firmă de curierat, transport sau fermă, cântarul a deservit și deservește încă numeroase afaceri din diverse domenii. A fost necesar și va fi necesar atât timp cât vom avea nevoie de date, cifre exacte care să ne arate dacă am progresat sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *