Mobila la comandă, o investiție, nu o cheltuială

Mobilier birou managerial

Mobila la comandă este acel tip de mobilă realizată și fabricată conform specificațiilor clienților. În timp ce această mobilă este fabricată la comandă, gusturilor și preferințelor individuale le este oferită o importanță deosebită pentru a crea un mediu de lucru mai personal.

Când decidem să cumpărăm mobilă, mulți dintre noi ne uităm prin magazinele de mobilă și o aleg pe cea mai bună pentru a se potrivi nevoilor noastre. Cu toate acestea, unii dintre noi nu am fi satisfăcuți cu mobila disponibilă în magazine.

Deși există magazine virtuale și tradiționale ce scot în evidență branduri internaționale, câteodată simțim că mobila potrivită pe care o merităm lipsește, câteodată simțim că, curbele din birou nu sunt bune și nu suntem satisfăcuți fie de culoare sau dimensiune.

Pentru a te ajuta să treci peste astfel de situații, există mobilă la comandă. Mobila la comandă are o mulțime de avantaje în fața mobilei obișnuite pe care o găsim pe piață.

Avantajele mobilei la comandă

Fiind fabricată la comandă, doar o piesă de mobilier este realizată și nu poate fi duplicată pe piață ieșind în evidență față de restul mobilei. Acest lucru oferă un stil unic biroului tău și servește drept mijloc de comunicare cu natura afacerii pentru clienți. Spre exemplu, dacă logo-ul unei companii sau numele acesteia este imprimat în mobilă atunci cu siguranță va atrage atenția. Un alt aspect important este că, o dată ce mobila este făcută la comandă, un tâmplar va petrece timp adițional și va depune un efort adițional pentru terminarea mobilei. Acest lucru te asigură de calitatea și durabilitatea mobilei, în timp ce mobila tradițională este realizată de multe ori din lemn ieftin.

Uniformitatea este un alt avantaj al mobilei la comandă. Când spațiul biroului este mare, mobilarea sa uniformă devine mai importantă. Acest lucru este imposibil cu mobila produsă în masă, în timp ce sunt prea puține piese în fiecare design, dar în ceea ce privește mobila la comandă, cu ajutorul acesteia ne putem asigura că toate camerele sunt finisate uniform.

Utilitatea este următorul cel mai bun avantaj al mobilei realizate la comandă. Aceasta utilizează spațiul biroului eficient și acoperă fiecare colț al spațiului de birou. În locuri în care mesele mari nu încap în colțuri, îți vor permite să utilizezi spațiul eficient. În timp ce această mobilă este realizată la comandă, caracteristicile sale pot fi dictate.

De exemplu, în unele mese și birouri s-ar putea să fie necesare câteva sertare în plus, așa că o piesă de mobilier realizată la comandă își va servi scopul specific. Este posibil să ai un spațiu personal de muncă cu ajutorul mobilei la comandă. Materialul folosit, dimensiunea și culoarea poate fi decisă chiar de client. Chiar dacă mobila la comandă poate fi costisitoare, aceasta ar trebui considerată drept investiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *