Cum să faci din magazinul tău un punct de atracție pentru clienți

Magazin

Chiar dacă vânzările în mediul online au crescut semnificativ în ultima vreme, magazinele virtuale nu au același nivel de atracție pentru clienți așa cum au magazinele fizice, offline. Clientul iubește atmosfera magazinelor, muzica, mirosurile, culoarea iar experiența de a merge la cumpărături cu familia sau prietenii este încă ceva deosebit. Pentru ca magazinul tău să ofere acea experiență unică, ai nevoie de rafturi metalice diverse, colorate, atractive și ușor de observat.

Organizare înainte de toate

Rafturile sunt puntea de legătură între client și marfă. Tu expui marfa iar clientul o observă, o atinge, o simte și o miroase. De felul în care este expusă marfa depinde experiența clientului și în general decizia de cumpărare. Mărfurile expuse ordonat, vizibil, după un anumit tipar testat de multă vreme de agențiile de publicitate au ca rezultat vânzări peste medie și profit pe măsură. Pentru asta ai nevoie de rafturi metalice adaptate spațiului tău și tipului de marfă expusă și vândută.

Rafturi rezistente

Chiar dacă ideea de raft din metal nu sună atât de interesant și de promițător, experiența celor de la Rafturi Online spune altceva. Rafturile de acest tip sunt foarte rezistente pe termen lung. Iar tu ai nevoie de așa ceva. Magazinul tău va fi vizitat de o mulțime de clienți iar nevoia constantă de a rearanja marfa pe rafturi va exercita presiuni nenumărate. Rafturile trebuie să reziste presiunii mărfurilor, angajaților și clienților. Așa că ai nevoie de rafturi metalice durabile, robuste chiar. În plus, metalul este un material ușor de igienizat, ușor de întreținut, se poate colora și decora în cele mai diverse moduri, arată elegant și profesional.

Rafturi stabile

Rafturile metalice sunt înainte de toate stabile iar acest lucru este extrem de important în economia magazinelor sau depozitelor de mărfuri. Instabilitatea la presiune și greutate poate provoca pagube materiale însemnate și accidente atât angajaților cât și clienților. Un raft metalic ar trebui să suporte greutăți chiar până la 100 de kilograme fără să se curbeze sau să devină instabil. Mărfurile nu sunt mereu ușoare și de aceea este nevoie de rafturi robuste, stabile, testate și certificate internațional.

Magazin aerisit și plăcut

Mărfurile îngrămădite unele peste altele pe rafturi prost amenajate sunt de domeniul trecutului. Marfa trebuie expusă inteligent, cu spațiu suficient între categoriile de produse pentru ca oricine să poată distinge între un brand și altul între un produs și alt produs. Alegerile sunt multiple iar clientul nostru este regele nostru și are dreptul să fie informat corect asupra celor expuse. Un magazin trebuie să aibă rafturi metalice diverse, adaptate tipului de marfă. Rafturile pentru pâine au un anumit design iar cele pentru fructe și legume au un alt design.

Magazinul tău vorbește despre tine și despre afacerea ta. Dacă alegi să îl dotezi corespunzători, vei avea parte de clienți mulțumiți, atrași numai de simplul fapt că se simt bine la tine în magazin. Dorința de a reveni se bazează pe mulți factori însă designul magazinului și felul în care este expusă marfa sunt pe locul întâi. Alege cele mai bune rafturi și dă magazinului tău un aer profesional, plăcut, modern și elegant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *