Serviciul de repatriere decedați de la Casa Funerară Rainbow Dorobanțu

repatriere decedati

Întotdeauna este trist să pierzi pe cineva drag, iar suferința este și mai umbrită atunci când cel drag piere într-o țară străină, departe de familie. Încep frământările și vă vor copleși sentimentele de neputințădeoarece nu știți încotro să o apucați pentru repatriereadecedatului.

Un bun sfat este să apelați la o firmă care are experiență în domeniu și care se va ocupa de tot ce va fi nevoie pentrurepatrierea/transportul decedatului în țară. O astfel de companie este Casa Funerară Rainbow Dorobanțu , alcătuită dintr-o echipă de profesioniști cu experiență acumulată în decursul a 15 ani și al cărei sediu este în București. Aceștia asigură transport funerar international, despre care veți găsi mai multe detalii pe website în funcție de tipul de transport necesar: repatriere pe cale terestră și repatriere pe cale aeriană. Compania vă va informa în legătură cu toți pașii ce vor fi efectuați. Este bine de știut că, în calitate de firmă de servicii funerare, ei se vor ocupa de toate interacțiunile cu autoritățile abilitate în vederea obținerii tuturor documentelor, avizelor și certificatelor necesare pentru a transporta persoana decedată conform normelor legale.

Transportul rutier este o variantă mai ieftină și asigură transport de la adresă la adresă, adică de la adresa din localitatea din țara în care s-a produs decesul până la adresa din țara de destinație. Prin transportul aerian se înțelege ridicarea persoanei decedate de la adresa de domiciliu/azil/morgă/spital și transportul numai până la cel mai apropiat aeroport de localitate în care familia decedatului locuiește. Bineînțeles că ambele tipuri de transport implică anumite proceduri despre care veți fi informați, precum îmbălsămarea sau condițiile de transport. De asemenea, se poate repatria și cenușa ceea ce presupune ridicarea rămășițelor pământești și înmânarea cestora familiilor persoanelor decedate.

Pentru repatriere decedati, Casa Funerară Rainbow Dorobanțu are în dotare 4 autoturisme ce respectă condițiile de transport din punct de vedere igienic, sanitar și estetic.Accesând linkul de mai sus veți afla mai multe informații despre contractul ce trebuie întocmit pentru a putea începe procedurile de repatriere, contract ce specifică timpul de repatriere variabil în funcție de cauzele decesului, sicriu necesar transportului internațional și actele necesare repatrierii.

Puteți acesa site-ul acestora funerare-rainbow-dorobantu.ro unde veți găsi mai multe informații despre tot ce înseamnă repatrierea decedatului precum și sfaturi utile pentru a alege corect o firmă de servicii funerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *