Jucării pentru copii de calitate online

Jucarii copii

Întreaga piață a jucăriilor se ridică la sute de milioane de euro pe an și, odată cu dezvoltarea a tot mai multor magazine online și offline, concurența este mult mai strânsă. Magazinele online, precum www.jucariileluiandrei.ro, au avantajul de a avea o gamă largă de produse pe placul tuturor, fie că doriți să achiziționați jucării pentru copilul dumneavoastră sau vreți să faceți un cadou frumos altui copil.

Jucăriile lui Andrei este o companie ce se ocupă cu comercializarea jucăriilor și are sediul în Arad. Este un magazin nou cu o echipă tânără și dinamică.

Site-ul este bine organizat, având categorii de produse structurate cu atenție precum: Activități în aer liber, Artă și îndemnare, Biciclete, triciclete, ridere, trotinete, Construcții, lego, Playmobil, Costume carnaval, Jucării bebeluși, Jocuri și jucării pentru copilași isteți, etc. De exemplu, celebrele jocuri cu plastilină Play Doh precum Plita pentru gătit sau Castelul de înghețată le veți găsi în categoria Artă și îndemnare, fiind jucării ce stimulează creativitatea și imaginația copiilor.

Puteți alege jucăriile alături de copilul dumneavoastră, analizând produsele până vă veți hotărî care este jucăria perfectă. Este o experiență plăcută și astfel veți ține cont și de dorințele copilului. În plus, cumpărăturile online sunt mult mai comode pentru că, pe lângă bani, veți economisi și timp pe care îl puteți petrece alături de copilul dumneavoastră.

Un alt plus este că pe Jucăriile lui Andrei veți întâlni branduri renumite precum Hasbro, Lego, Playmobil, Frozen, etc, branduri ce oferă jucării de calitate, durabile, nu precum cele din bazare ce pot pune în pericol sănătatea copiilor prin materiale necalitative sau prin asamblarea lor necorespunzătoare.

Vizitați categoria de promoții ce include numeroase jucării aflate la reduceri, putând astfel să achiziționați produse de calitate la prețuri mai accesibile. Dacă dețineți un cupon de reducere îl puteți folosi după ce puneți în coș produsele dorite. Intrați pe coșul de cumpărături și, dedesubtul produselor comandate, la secțiunea Informații generale este un câmp numit „Adaugă codul cuponului de reducere”. Aici veți introduce codul pentru a beneficia de reducere.

Pentru a efectua o comandă la Jucăriile lui Andrei nu va trebui neaparat să vă creați un cont, dar vă este util pentru comenzile următoare pentru a nu mai completa iar datele de livrare și de facturare. Transportul va fi efectuat prin curier, sau prin ridicare de la sediu dar numai pentru Arad, iar modalitatea de plată o puteți alege întra plata online cu cardul sau prin ramburs.

Jucăriile au un rol educativ dar și distractiv în viața copiilor și sunt benefice dezvoltării acestora. Vizitați site-ul www.jucariileluiandrei.ro și alegeți cadoul perfect pentru copilul dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *