Tăierea cu jetul de apă face minuni

Taierea cu jetul de apa

Tehnologia de tăiere cu apă este una dintre cele mai rapide în creștere majore unelte de tip mașinărie de procesare din lume datorită versatilității sale și ușurinței de folosire. Există avantaje multimple în adăugarea capabilității de debitare cu apă în atelierul tău.

Versatilitatea este una dintre cele mai mari avantaje

Jetul de apă abraziv taie materiale de la 1/16 inch până la 10 inch grosime, în volum mare sau mic. Indiferent dacă tai același lucru în fiecare zi sau schimbi materialele pentru a face față cerințelor clienților, un flux de jet de apă îți va face treaba.

Cu ajutorul tehnologiei de debitare cu apă poți tăia metale, compozite, piatră, țiglă, mâncăruri, sticlă, produse din hârtie, materiale stivuite, dar și materiale groase.

Mașinăria de debitarea cu jetul de apă este cea mai tare unealtă, indiferent de aplicație. De ce? Pe lângă versatilitate, există alte 3 beneficii principale la debitarea cu jetul de apă:

Procesul de tăiere la rece

Acest lucru înseamnă că nici căldura, nici presiunea nu este afectată de la tăierea materialelor.

Margini netede

Acest lucru înseamnă că poți să duci bucata direct pe masa de tăiat, fără să fie necesare finisaje secundare.

Profil minim

Profilul minim și acuratețea înaltă combinate cu abilitatea de a tăia aproape orice material înseamnă mai multe potențiale oportunități.

Industrii tipice în care se folosește tehnologia de debitare cu apă:

  • Aerospațiu;
  • Auto;
  • Energie;
  • Ulei și gaz;
  • Transporturi;
  • Agricultură;
  • Arhitectură;
  • Artistic.

Jeturile de apă îți permit să tai o varietate de materiale cu ușurință. Configurarea și fixarea sunt complete în doar câteva minute. Indiferent de dimensiune, formă sau material, poți face asta foarte simplu. Cu jetul de apă poți să te aștepți la o creștere de productivitate, tăiere rapidă și părți de înaltă calitate.

Poți verifica website-ul celor de la Easycut pentru a afla mai multe informații despre ce înseamnă tăierea cu apă, cine face asta și ce rezultă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *