De ce aș apela la serviciile oferite de clinica stomatologică Cris Smile?

Cris Smile

“De ce aș apela la serviciile oferite de clinica stomatologică Cris Smile?” Este o întrebare cu totul indreptățită, iar raspunsul este cât se poate de logic: pentru că îmi doresc dinți frumoși și aliniați, chiar dacă am depășit cu mult vârsta adolescenței! Și pentru că zâmbetul este o forță interioară care își poate modela viața.

În aceste circumstanțe, purtarea unui aparat dentar nu mai reprezintă ceva inestetic, el fiind singura posibilitate, chiar dacă de durată, pentru a ajunge la un rezultat de excepție. Acum știu că tehnologia aparatelor dentare a evoluat într-un ritm impresionant după ce m-am documentat citind informațiile referitoare la topicul ”aparat dentar” gasite pe pagina oficială Cris Smile. Așa am aflat avantajele și dezavantajele unui aparat dentar fix, care sunt variantele și ce tipuri de materiale (metalic, ceramic sau safir) sunt recomandante de medicul stomatolog specializat în ortodonție, precum și ce pași trebuie urmați înainte de a deveni purtător de aparat dentar fix.

Îngrijrea componentelor unui aparat dentar necesită o atenţie deosebită, dar discuția cu medicul stomatolog mi-a lămurit toate aspectele legate de manevrele care trebuie efectuate după fiecare masă, mai ales în cazul unui aparat dentar fix.

Un alt motiv pentru care aș apela la serviciile oferite de medicii stomatologi de la Cris Smile este faptul că aceștia m-au convins că o dantură sănătoasă este unul dintre semnele civilizației, pe care însă nu îl putem dobândi doar prin propriile puteri. Desigur, prevenția manifestată sub forma aplicării constante a unor măsuri de igiena, pe tot parcursul vieții este absolut esențială. Cu toate acestea, igienizarea profesională a cavității orale nu poate fi facută decât de medicul stomatolog. Acesta dispune de metode de îndepartare a tartrului dentar și a placii bacteriene, doi inamici de temut pentru că în timp pot genera complicații la nivelul gingiilor.

În cadrul clinicii stomatologice Cris Smile, pentru procedura de detartraj dentar se folosește metoda ultrasunetelor care este nedureroasă și nu necesită anestezie. Detartrajul se poate face cu ocazia unei singure vizite la cabinet, o dată la 6 luni. Îndepartarea tartrului dentar prin detartraj este asociată cu alte proceduri, respectiv periaj profesional, air-flow și fluorizare. Pentru aplicarea procedurii de air-flow se folosește un jet de aer comprimat împreună cu apă și bicarbonat de sodiu, pentru a lustrui dinții după detartraj. Fluorizarea se aplică la finalul procedurii de detartraj și este folosită pentru a întări suprafața dinților prin aplicarea fluorului. De reținut că prin detartraj sunt prevenite bolile parodontale, adică cele care afectează gingia, provocând sangerare și inflamație, uneori cu complicații serioase.

După ce am apelat la serviciile oferite de clinica de stomatologie Cris Smile și am interacționat cu medicii stomatologi de aici, am aflat despre valoarea umană a empatiei. Am trăit experiența stabilirii unei relații personale cu medicul stomatolog care mi-a insuflat încredere și curaj, două elemente de bază în cazul unui tratament ortodonțic de durata. Și mai ales, am căpătat convingerea că răbdarea pacientului este răsplătită la clinica stomatologica Cris Smile cu eficiență și profesionalism, indiferent de natura tratamentului abordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *