Cum alegeti compania de rent a car

Inchirieri auto

Vietile noastre sunt mereu pline de alegeri… alegem o facultate pe care sa o urmam, alegem o cariera, ne alegem partenerul de viata, etc. si exemplele ar putea continua la nesfarsit. Ideea este ca trebuie sa facem mereu alegeri si ideal ar fi sa facem mereu doar alegeri corecte! Dar pentru a putea sa facem o alegere corecta, indiferent de domeniu, trebuie sa detinem toate informatiile, astfel incat decizia noastra sa fie obiectiva si bine informata. Acest principiu se aplica si atunci cand trebuie sa apelam la serviciile unei companii de inchirieri auto Bucuresti, mai ales ca numarul acestora a crescut destul de mult in ultima perioada, datorita cererilor.

Asadar, intrebarea este, cum alegem corect o companie de rent a car Bucuresti? Raspunsul scurt este: ne informam temeinic! Iata cateva aspecte de care trebuie neaparat sa tineti cont inainte de a face aceasta alegere:

  • Tarifele practicate- desi exista o oarecare alieniere a preturilor practicate pentru inchirierea autoturismelor, apar si diferente, ce devin semnificative mai ales daca doriti inchirierea pe termen mai lung a unui autoturism. Unele firme prefera pretul tarifar, respectiv per zi, altele ofera reduceri daca masina este inchiriata pentru un interval mai mare de timp, iar dumneavoastra veti beneficia de reduceri importante d epret in acest caz
  • Flota de masini- unele companii inchiriaza masini mai noi, altele mai putin noi. Exista mari diferente intre marcile si modelele de masini ofeite spre inchiriat, iar acest lucru se poate reflecta si in preturile practicate. Chiar daca masinile sunt inspectate periodic pentru a corespunde tuturor normelor de siguranta, o masina rulata mult timp poate avea anumite vicii ascunse.
  • Opiniile altor clienti- aproape toate companiile au site de Internet unde puteti gasi si tot felul de testimoniale de la alti clienti, care au inchiriat masini. De altfel exista si forumuri unde clientii isi exprima parerile si evalueaza serviciile companiilor de inchirieri auto. Este bine sa cititi aceste pareri, deoarece va ajuta sa va formati o imagine mai clara despre compania cu care doriti sa colaborati.
  • Conditiile oferite- respectiv conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un potential client pentru a inchiria o masina, obligatiile si responsabilitatile acestuia si ale companiei, precum si beneficiile oferite.

Veti ramane placuti impresionati cand veti constata ca Rent a car Bucuresti Goldenrent va avea punctaj maxim la toate aceste criterii de selectie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *