DDD, unitate protejata, autorizata sa te scape de daunatori

In acest articol iti prezint cateva sfaturi in alegerea unei firme de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Tu stii cum sa alegi o companie de deratizare?

In primul rand, multi dintre noi, detinatori de case, cei care inchiriem sau detinem pamanturi putem controla insectele din locuinte prin intermediul unor combinati de masuri preventive, incluzand sanitatie corespunzatoare si practici bune de intretinere a casei. Cu toate acestea, unele infestari cu insecte ar putea fi extensive, sau un anumit tip de insecta poate fi dificil de controlat, fiind necesar serviciul unei companii de deratizare, cum este compania DDD, unitate protejata si firma profesionista din toate punctele de vedere.

Ar trebui sa alegi o companie din domeniu care ofera toate serviciile, iar DDD, nu se cheama degeaba DDD, fiindca primul D vine de la Dezinfectie, al 2-lea D vine de la Dezinsectie si al 3-lea vine de la Deratizare. Costurile si competentele sunt foarte importante. Cand alegi o companie de deratizare, costul nu ar trebui sa fie singurul factor care determina alegerea companiei. Este important in acelasi timp ca, compania pe care o alegi sa fie si competenta.  Daca pesticidele sunt folosite intr-un mod negativ, atat sanatatea locuitorilor, cat si proprietatea poate fi in pericol.

Inainte de a contracta o firma de deratizare, ia in considerare anumite aspecte:

Nu te grabi, fa-ti temele. Cand majoritatea oamenilor descopera ca au o problema cu insectele, vor ca aceasta problema sa fie rezolvata imediat. CU toate acestea, majoritatea problemelor pot fi amanate cateva zile astfel incat sa ai timp sa alegi o companie cu un pret bun si competenta. Este inteligent sa apelezi intai la analiza situatiei realizata de o firma deratizare profesionista inante de a actiona.

Mai multe lucruri de luat in considerare

Unele compani de deratizare, dezinfectie si dezinsectie ofera contracte de servicii care sunt structurate in asa fel incat sa se realizeze anumite masuri preventive pentru eliminearea unui anumit tip de insecta. Contractele ar putea fi chiar necesare in unele situatii, cum ar fi depozite care primesc marfa foarte des si sunt de cele mai multe ori infestate de gandaci. In general aplicarea de pesticide constant inauntru si in afara casei tale nu este buna decat daca este o infestare constanta si metodele ce nu includ pesticide au esuat sa controleze si sa elimine insectele. Contractele de servicii pentru detinatori de case ar trebui sa includa inspectii periodice, dar pesticidele nu ar trebui sa fie aplicate, doar daca insectele sunt prezente si nu pot fi controlate prin alte modalitati.

Daca persoana care iti ofera serviciul iti sugereaza metode ce nu includ substante chimice in aditia pesticidelor, asigura-te ca urmaresti instructiunile.

O cooperare buna intre tine si firma de deratizare te va ajuta sa elimini insectele si sa reduci folosirea pesticidelor. Pesticidele sunt foarte toxice si ar putea cauza probleme de sanatate sau dauna mediului in care este folosit, daca nu este folosit intr-o maniera consistenta cu indicatiile de pe ambalaj. Anumite pesticide pot sa-ti puna viata in pericol mult mai tare decat altele. Pentru a determina care se potriveste mai bine, apeleaza la compania de deratizare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *