Recomand Cabinetul Dr. Aristide Dan

Dupa nenumarate nopti nedormite, din cauza durerilor dentare, dupa tot felul de experiente traumatizante la diversi medici stomatologi, dupa multe antibiotice luate, care la un moment dat nu si-au mai facut efectul, pot rasufla usurata si sunt cu zambetul pe buze, ca in sfarsit toate aceste lucruri au luat sfarsit dupa vizitele la cabinetul stomatologic al domnului doctor Aristide Dan, din Bucuresti.

In cadrul primei consultatii, domnul doctor mi-a recomandat 3 implanturi dentare si 2 coroane de zirconiu. Sincera sa fiu, nu stiam prea multe detalii despre ce implica aceste doua procedee, dar cu multa rabdare si profesionalism,  acest doctor mi-a explicat pe rand ce inseamna fiecare lucrare in parte, iar ulterior pe parcursul a cateva luni de zile a realizat cu maiestrie tot ceea ce si-a propus, declarandu-ma la final foarte multumita.

Astfel, o sa va prezint ce inseamna notiunea de  “ implant dentar” si cea de “ coroana de zirconiu” , pentru toti cei care sunt in situatii asemanatoare si nu detin prea multe informatii.

Implantul dentar este radacina dintelui artificial , care este plasat in maxilar pentru a sustine un dinte de inlocuire,  punte sau chiar o proteza completa. Implanturile dentare sunt realizate din titan pur, un material care este complet compatibil cu tesuturile corpului, si care de fapt, se integreaza in os si devin parte a corpului. Implanturile dentare sunt o solutie eficienta , sigura si previzibila pentru problemele care rezulta din cauza dintilor lipsa.

Din moment ce implanturile sunt realizate din titan, ele nu se pot macina. Cu toate acestea, ele sunt sensibile la boli parodontale la fel ca dintii naturali.

Implanturile dentare sunt cea mai buna optiune pentru oamenii de toate varstele, cu o stare buna de sanatate orala care si-au pierdut un dinte sau mai multi dinti din cauza unui accident, boli ale gingiilor, o leziune sau un alt motiv. Este important sa aveti suficient os dentar pentru a sprijini implantul. Exista unele conditii de sanatate care justifica o atentie speciala, precum anumite boli cronice, fumatul sau abuzul de alcool care  pot fi contraindicate pentru un tratament de implant.

Implanturile dentare sunt foarte naturale ca aspect si ca senzatie, incat la un moment dat chiar s-ar putea sa uitati ca ati pierdut un dinte, acest lucru intamplandu-mi-se si mie. Uneori  imi ascundeam zambetul pentru ca ma simteam  jenata de dintii lipsa.

Asadar daca va  lipseste unul sau mai multi dinti si doriti sa zambiti din nou, sa vorbiti cu incredere si sa mancati orice doriti, implanturile dentare  ar putea fi raspunsul acestor nevoi.

In ceea ce priveste coroana de zirconiu am aflat ca aceasta, este purtata pentru a imbunatati aspectul dintelui, care a devenit patat sau desfigurat de-a lungul anilor . Coroanele  sunt durabile, usor de purtat si de lunga durata.

In plus coroanele de zirconiu au un aspect translucid , ceea ce înseamna ca sunt greu de distins de proprii dinti naturali. Coroanele sunt foarte puternice, deci, acestea pot fi folosite oriunde in gura. Alte avantaje ale coroanelor de zirconiu:

– Sunt proteze fara metal care nu cauzeaza reactii alergice.
– Au o  mare rezistenta la incovoiere, de 5 ori mai mare decat cea a dintilor naturali.
– Culoarea cadrului de zirconiu si capacul ceramic pot fi perfect adaptate la culoarea dintilor originali.

Va recomand cu incredere acest dentist bun , Aristide Dan, care pe langa faptul ca isi exercita meseria cu profesionalism si cu multa rabdare pentru fiecare pacient in parte, este „ medicul zambetului meu”, al zambetului meu perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *