Glemis magazinului de cosmetice si parfumerie de lux Suceava

In introducerea acestui articol as vrea sa anunt deschiderea unui nou magazin in Suceava. Magazinul se numeste Glemis si are adresa paginii de internet www.glemis.ro.Magazinul este specializat in comercializarea de produse cosmetice profesionale, dar si parfumuri de lux, doua categorii care se leaga dupa parerea mea si fac un duo excelent in a se completa una pe alta.

Magazinul va fi deschis intr-o zona foarte buna a orasului Suceava, si anume in centrul Sucevei, pe esplanada din fata casei de cultura. Nu cred ca putea gasi un loc mai bun pentru a avea o expunere ridicata in fata potentialilor clienti. Dar acesta nu este singurul lucru cu care brandul vrea sa iasa in evidenta, ci si cu anuntul ca primii 100 de clienti ce vor cumpara un produs in valoare de minim 50 de lei de la ei din magazin vor primi CADOU un produs in valoare de peste 100 de lei. O afacere destul de buna daca ar fi sa ma intrebi pe mine, pe langa faptul ca ma aleg cu un produs cosmetic profesional la un pret bun, mai primesc si ceva in valoare de peste 100 de lei, doar pentru ca am facut prima achizitie ce oricum mi-o doream.

Produsele cosmetice profesionale comercializate de magazinul Glemis

Nu sunt produse cosmetice oarecare, ci fac parte din gama produselor de prestigiu, facand parte din branduri recunoscute in acest domeniu. Doamnele si domnisoarele ce vor veni sa-si achizitioneze produsele cosmetice profesionale pe care le folosesc atat de des, vor putea sa aleaga dintre produse cosmetice pentru ingrijirea corpului, pentru par, sa nu mai mentionez de ten, unghii si ceva indispensabil pentru orice doamna sau domnisoara din zilele noastre, si anume produse pentru machiaj.

Nefacand neaparat parte din gama de produse cosmetice, acestia ofera spre comercializare si aparatura ce ajuta la infrumuseterea unei femei, si anume incalzitoare de ceara, masini de tuns, perii de par, ondulatoare, placi si asa mai departe.

Din gama produselor folosite pentru ingrijirea tenului comercializate de cei de la , ies in evidenta branduri precum Anesi, Ecovital Professional, dar si Depileve. Dintre produsele pentru par, cu toate acestea, ne sar in ochi branduri puternice precum Moroccanoil, Wella Professionals si sa nu uitam de L’Oreal Professionnel.

Produsele pentru ten ce le vom gasi in magazinul Glemis

Produsele pentru ten ce le vom gasi in magazinul Glemis se evidentiaza prin prezenta brandurilor : Bruno Vassari, Mary Cohr, Babor, Thalgo si Academie, pentru unghii gasim produse de la O.P.I., iar cele pentru machiaj rasar prin PAESE, dar si MALU WIZZ.

Daca nu pentru produsele cosmetice profesionale vrei sa te duci in magazinul Glemis, poate vrei sa mergi datorita faptului ca in timp ce vand produse cosmetice este si o parfumerie de lux in acelasi timp si esti interesat sa iti cumperi un parfum de la Prada, Versace, Diesel, Cacharel, Lancome, Armani sau chiar Bvulgari.

In orice caz indiferent de ceea ce iti doresti sa achizitionezi, merita sa faci o vizita pe 01.09 cand se va deschide magazinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *