Heylux- studioul de videochat care ofera cele mai avantajoase conditii de angajare din Iasi

Unul din cele mai cautata joburi de pe piata muncii de astazi este jobul de model de videochat. Avantajele acestui domeniu de munca sunt multiple si foarte benefice, in special atunci cand vorbim de unele din cele mai mari studiouri de videochat din tara. In cazul de fata, Heylux este considerat ca fiind cel mai profesionist si frumos studio de videochat din Iasi si din tara.

Motivele pentru care acesta este cel mai dorit angajator de pe piata muncii sunt diverse, dar acestea sunt amplificate de profesionalismul si organizarea cu care lucreaza echipa de la conducere. Mai mult, aceeasi echipa de femei care conduce Heylux este si cea care se afla la conducerea prestigiosului Lucky Studio.

Heylux- o reusita in videochatul din Iasi a renumitului Lucky Studio

In anul 2008, o echipa de tinere profesioniste au lansat ceea ce urma sa fie cel mai bun studio de pe piata muncii. Timp de 8 ani, Lucky Studio a fost in topul castigurilor din videochat. Acest lucru l-a determinat sa lanseze un alt studio, sub denumirea de Heylux, care si-a cunoscut succesul imediat dupa lansare.

Modul in care totul este organizat si planificat la Heylux se datoreaza profesionalismului si experientei in domeniu a femeilor de la conducere. Acest lucru a facut in asa fel sa fie posibila abordarea aceluiasi sistem de plata la zi, ca si la Lucky Studio, care a fost primul studio care a abordat acest sistem.

Pe baza acestui sistem, fetele care se angajeaza la Heylux stiu ca pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, iar cu ceva experienta in domeniu, poate chiar mai mult. Corectitudinea platilor si legalitatea le ofera modelelor siguranta de a se angaja la Heylux si de a sti ca pot lucra fara griji, pentru ca se afla unde trebuie.

Heylux este printre singurii angajatori cu conditii excelente de munca

Totusi, nu numai mediul feminin, conditiile de munca si castigurile sunt motivele pentru care Heylux este cel mai dorit angajator. Un alt motiv pentru care Heylux este atat de cunoscut este faptul ca a instalat un sistem de bonusare prin care modelele se bucura la fiecare sfarsit de saptamana de o suma intre 300 si 2.500 de lei.

Aceste sume se incadreaza in bonusul de performanta, pe care Heylux il ofera fiecarui model in parte in semn de multumire si respect pentru tot efortul depus la studio.

Ultimul, dar nu cel din urma, este faptul ca Heylux ofera bonusuri de angajare chiar la inceputul colaborarii in videochat, incepand de la suma de 1.100 de lei si pana la 13.000 de lei cash. Pe langa aceste sume, fetele beneficiaza si de transport gratuit, training specializat, cazare, make-up, sedinte foto si cursuri de limba engleza si franceza.

In concluzie, se poate spune ca aceste beneficii sunt rar intalnite si foarte apreciate la Heylux, care este, fara indoiala, cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *