La Charm Studio gasesti un job potrivit pentru femeia din tine

Un loc de munca nu este usor de gasit. Dupa ce terminati o facultate de prestigiu, ajungeti la concluzia ca ar fi cazul sa mergeti la urmatorul pas, si anume, cel de a va angaja. Insa acest lucru nu este atat de usor. De foarte multe ori se intampla sa fiti somere din cauza faptului ca nu reusiti sa va gasiti un job potrivit. Cerintele unui loc de munca in ziua de astazi sunt foarte ridicate.

Toata lumea vrea experienta, iar aceasta nu aveti cum sa o acumulati de acasa, din stat pur si simplu. Timpul petrecut in cadrul jobului este foarte lung, iar voi nu mai ajungeti sa aveti timp. Realizati ca tot ceea ce faceti este in interesul firmei si nimic din ceea ce faceti nu descrie dorintele voastre. Colectivul poate nu e atat de prietenos si sfarsiti a suferi din ceea ce credeati anterior ca va va aduce fericire si satisfactie.

Si totusi, stiti ca doriti sa cautati ceva potrivit, familiar, iar acest gand va face sa mergeti mai departe. Dar cat de departe ati merge pentru un job? Tinerea, frumusetea si inteligenta sunt calitati ce va caracterizeaza. Si totusi, acest lucru nu e de ajuns. Simtiti ca va aflati la capatul puterilor, iar eforturile voastre sunt in zadar. Ati vrea sa faceti tot posibilul sa puteti castiga niste bani dintr-o munca simpla, usoara si de viitor. Nu gasiti raspunsul? Charm Studio este raspunsul.

Charm Studio – Un nume cu reputatie

Charm Studio este un studio de webchat localizat in centrul Bucurestiului si are o vechime de 8 ani in piata studiourilor de videochat. A ajuns sa fie unul dintre cele mai performante studio-uri de videochat din tara.

Videochatul este modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane prin intermediul unui calculator si a unei camere video cu ajutorul unei conexiuni de internet. Conversatiile sunt variate si coincid cu imaginatia fiecaruia abordand teme diferite precum politica, stiinta, hobby-uri, muzica, timp liber, carti, psihologie, dar si teme cu caracter erotic. Unul dintre avantajele acestui videochat este faptul ca modelul isi poate alege membrii cu care discuta, implicit aducand conversatia inspre tema dorita de ea.

Atuurile Charm, Studio sunt descrise in randurile ce urmeaza.

 1. Seriozitate – Platile sunt mereu facute la timp. De asemenea, veti lucra cu contract de munca.
 2. Profesionalism – Aceasta este o calitate ce ii defineste pe membrii studioului, de la maageri si pana la modele. Sunt buni la ceea ce fac si o dovedesc si in prezent prin numarul mare de modele angajate.
 3. Experienta – Acesta este cuvantul ce defineste renumitul studio de videochat si il pozitioneaza printre primele cele mai de succes videochaturi din Bucuresti.
 4. Confortul – Cand este vorba de curatenie, lux si design, Charm Studio se afla la inaltime, avand interioare „high class”. Mai multe puteti regasi accesand pagina personalizata a studioului, charmstudios.ro.
 5. Colectiv – Studioul detine o echipa primitoare, prietenoasa si de incredere.
 6. Training – Fiecare persoana care va lucra la acest studio, va fi invatata de catre un trainer, care o va initia in activitatea de videochat. Tot ceea ce trebuie sa faceti in calitate de model este sa va dati silinta sa invatati, sa va lasati pe mana profesionalistilor.
 7. Consilier de imagine – Fiecare model al videochatului este si va fi prioritatea videochatului caci, la drept vorbind, este imaginea firmei. Astfel, fiecare model va primi cate un consilier care se va ocupa personal de imaginea angajatei (vestimentatie, comportament si discurs).
 8. Suport tehnic – De fiecare data cand modelul se va confrunta cu vreo problema cu tehnologia (laptopul, pc-ul) va fi asistata tehnic, astfel rezolvandu-i-se problema.
 9. Discretia – De mai bine de 8 ani de munca Charm Studio isi pastreaza integritatea angajatelor sale. Este o calitate!
 10. Reteta succesului – Au pornit cu pasi mici, increzatori catre viitor, astfel imbratisand rezultatele si culegand laurii de pe urma succesului „ Succesul este utilizarea la maximum a capacitatilor pe care le posezi” .

Videochatul este pana la urma socializare online. Imaginati-va ca ati vorbi prin Skype, Viber si alte site-uri. La Charm Studio vorbiti pe internet cu admiratori din alte tari si sunteti platita. Primiti bani fara sa va intalniti vreodata cu persoana cu care comunicati.

Un avantaj al acestui job este descris de 100 % legalitate. Trebuie sa stiti ca nu toate studio-urile ofera acest lucru si daca lucrati in locul nepotrivit puteti risca sa fiti arestata. La Charm Studio, sunteti sigura ca aveti toate taxele la stat achitate, ca actele de munca sunt in regula si ca va bucurati de toate drepturile la munca.

Mai mult, se lucreaza pe baza de contract de munca conform cerintelor Inspectoratului Teritorial de Munca. Lucrati legal si in acelasi timp, pastrati discretia asupra jobului, pentru ca figurati in acte ca si Agent Servicii Client. Astfel, daca si voi pastrati discretia, nimeni nu va sti ca ati lucrat in videochat.

Charm Studio lucreaza cu aproximativ 10 site-uri de videochat din care modelul poate alege maxim 4-5 cu care poate lucra.

Avantajele muncii la Charm Studio, dezvaluite de modelele studioului sunt dezvaluite si aici, nu doar pe site-ul www.charmstudio.ro.

 • Corectitudine – pun pret atat pe contracte, cat si pe cuvantul dat. Iti ofera toti banii munciti la timp.
 • Experienta indelungata – Charm StudioReprezinta un videochat de mult dezvoltat si cunosc detaliile performantei in domeniu. Evolueaza mereu si astfel va pot face munca mai usoara si eficienta.
 • Legalitate totala – Este legal si aveti toate drepturile in legislatia muncii.
 • Motivare continua – Va incurajeaza sa va desfasurati activitatea oferindu-va un mediu placut, curat si modern.
 • Discretie – sunteti 100% protejate! Nimeni nu va sti unde lucrati, deoarece anonimatul este o prioritate.
 • Lucrati in mijlocul Bucurestiului. Bucurestiul este capitala Romaniei, are locuri frumoase ce asteapta sa fie descoperite, asa ca, indrazniti!
 • Va promoveaza imaginea gratuit. Ce inseamna asta? Primiti sedinte foto si video profesionale, sfaturi privind felul in care va imbracati si
 • Respect – Va respecta ca persoane si au grija sa va simtiti apreciate pentru toate meritele.

Videochatul este in prezent si va fi si pe viitor o alternativa pentru femeile din toata lumea. Este un job usor, ocupa putin timp si este foarte bine platit. De ce sa ratati sansa vietii si sa va irositi timpul pe joburi fara sens? Videochatul poate fi jobul de mult cautat si raspunsul cautarilor voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *