Beneficiile implanturilor dentare

Dintii tai au fost realizati sa reziste o viata, insa cateodata nu se intampla acest lucru. Sa inlocuiesti dintii lipsa este important pentru sanatatea ta in general, de asemenea si pentru sanatatea celorlalti tai dinti. Nu numai ca incepi sa-ti pierzi abilitatea de a mesteca in momentul in care ai pierdut un dinte, dar dintii neinlocuiti pot determina si alti dinti sa cada sau sa fie aglomerati realizand in timp probleme constante.

De asemenea, sunt probleme evidente ale modului in care arati si lipsei de stima de sine cauzate de unul sau mai multi dinti. Implanturile dentare ar trebui intotdeauna luate in considerare ca si optiune de a inlocui dintii lipsa sau cei care au cazut. Inlocuirea dintilor pierduti cu ajutorul implanturilor dentare a fost folosita pentru tratarea dintilor lipsa de mai mult de 50 de ani si este recunoscuta si in zilele noastre ca fiind o alegere de tratament eficienta.

Ca si pacient, esti fata in fata cu o decizie dificila de a trece printr-o operatie de inseare a implanturilor dentare pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa. Multi dintre cei care practica, incluzand dentistii generalisti, sunt calificati de a realiza implanturi, bazate pe experianta lor extinsa si antrenamentul acestora.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt inlocuitoarele pentru radacina dintilor lipsa. Acestia actioneaza ca o ancora pentru dintii inlocuitori.

Sunt un candidat pentru implanturi?

Pacientii de implanturi sunt de toate varstele si implanturile ar putea fi alegerea potrivita pentru orice om caruia ii lipseste unul sau mai multi dinti datorita unei leziuni, boli sau stricaciuni. Sunt in special practicep entru pacientii care nu pot sa mai poarte proteze dentare amovibile. Dentistul tau poate sa determine daca esti un candidat pentru implanturile dentare dupa o evaluare atenta asupra istoriei tale dentare si medicale.

Care este cel mai bun loc in care pot sa-mi fac un implant dentar?

Dr. Serban este unul dintre cele mai bune locuri in care poti sa-ti faci implanturi dentare de calitate in Bucuresti. Dr. Serban este o clinica stomatologica profesionista din Bucuresti in care poti beneficia de cele mai bune servicii medicale, datorita experientei de peste 18 ani in domeniu detinute de acestia, dar si a tehnologiei de ultima generatie detinute de acestia.

De aceea iti recomand cu caldura sa apelezi la implantul dentar sau cel putin sa iei in considerare acest serviciu in momentul in care ai pierdut primul dinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *